icon_chevronl

LOYALITEITSPROGRAMMA

Caudalie richtte in mei 2003 MYCAUDALIE op om u als trouwe klant te belonen. Met dit exclusieve programma dat online en in onze SPA Boutiques beschikbaar is, kunt u gratis punten verzamelen, beautytips op maat raadplegen en als eerste genieten van onze promoties.

Inschrijven gaat automatisch: maak simpelweg een account aan op www.caudalie.com.

U kunt uw account ook rechtstreeks aanmaken in de Spa Boutiques van Caudalie of met een animatrice in de apotheek.

Goed nieuws: u hebt rechts op 20 welkomstpunten! (2 maanden geldig zonder te bestellen of met 18 maanden verlengd bij elke bestelling)

Intekenen op MYCAUDALIE is gratis. Wij belonen u als trouwe klant. Met uw MYCAUDALIE punten kunt u cadeaus winnen. Vanaf 100 punten hebt u toegang tot het eerste cadeauniveau.

Door uw aankopen:

Als u producten of bonnen voor een spaverzorging koopt op caudalie.com of in een SPA Boutique van Caudalie, worden bij elke aankoop automatisch punten toegekend op alle producten.

Als u producten koopt bij een erkend verkooppunt, worden voor alle gelaatsproducten in een verpakking (uitgezonderd cadeausets) punten toegekend. Voer hiervoor de unieke code in van 10 of 11 tekens die u aan de binnenkant van de verpakking vindt.

Voor uw verjaardag:

Als u als MYCAUDALIE lid uw geboortedatum invoert, doen wij u voor uw verjaardag 30 punten cadeau.

Door uw schoonheidsprofiel op te stellen:

Door uw schoonheidsprofiel in te vullen, kunt u 20 punten verzamelen. (Enkel geldig de eerste keer dat u de diagnose doet.)

Door uw producten te recycleren: U kunt 5 MYCAUDALIE punten winnen per leeg product dat u naar onze SPA Boutiques terugbrengt. Max. 150 punten per jaar.

Om uw codes op te slaan, gaat u naar de website van Caudalie naar de rubriek ‘Mijn account/Punten verzamelen’ en vult u de unieke code in van 10 of 11 tekens die u aan de binnenkant van de verpakking van het gelaatsproduct vindt (uitgezonderd cadeausets). Bij een aankoop in onze webshop en onze SPA boutiques brengen alle producten punten op en worden deze automatisch aan uw account toegevoegd.

Het aantal toegekende punten per product staat op de website bij de gedetailleerde beschrijving op de productpagina van elk product. Het aantal punten hangt af van de kostprijs van het product. De SPA verzorgingen voor gelaat en lichaam in een Caudalie Spa Boutique brengen ook punten op.

1 verzorging van 30 minuten = 40 punten

1 verzorging van 50 minuten = 90 punten

1 verzorging van 80 minuten = 130 punten

U hebt drie keuzes:

U kunt uw cadeau als trouwe klant bij een volgende online bestelling laten toevoegen via onze e-boutique en dit samen met uw aankopen thuis ontvangen.

De levering is dan gratis vanaf een aankoop van meer dan €39, en al vanaf een aankoop van meer dan €1 als VIP.

U kunt uw cadeau binnen de 30 dagen afhalen in het verkooppunt dat u online hebt gekozen. Hiervoor dient u de afgedrukte omruilvoucher voor te leggen die u per e-mail zult ontvangen. Om uw cadeaubon te ontvangen, moet u eerst het/de cadeau(s) kiezen en aan uw winkelmandje toevoegen. Daarna moet u deze ‘gratis bestelling’ valideren zodat u uw cadeaubon per e-mail ontvangt. De MYCAUDALIE bon is ook een maand beschikbaar in uw MYCAUDALIE account in de rubriek ‘Mijn bestellingen en reserveringen’.

U kunt deze rechtstreeks afhalen in onze Caudalie SPA Boutiques die uw account kunnen raadplegen en uw cadeau meteen kunnen overhandigen.

U kunt het cadeau enkel bij u thuis ontvangen wanneer u via onze e-boutique op www.caudalie.com bestelt. De levering is dan gratis vanaf een aankoop van meer dan €39, en al vanaf een aankoop van meer dan €1 als VIP.

Om uw cadeau af te halen in het verkooppunt van uw keuze moet u de cadeaubon afdrukken die u via e-mail hebt ontvangen of die u een maand lang in uw MYCAUDALIE account kunt vinden in de rubriek ‘Mijn bestellingen en reserveringen’.

U hebt één maand de tijd om uw cadeau af te halen in het gekozen verkooppunt (te tellen vanaf de datum waarop u de ‘gratis bestelling’ van uw cadeau op de website hebt geplaatst).

De punten gekoppeld aan de aankopen zijn 18 maanden geldig. Bij elke nieuwe bestelling die u registreert, wordt de geldigheidsduur van uw punten met 18 maanden verlengd. PS: De ‘bonus’punten, die niet gelinkt zijn aan een aankoop (welkom, schoonheidsprofiel, mensen uitnodigen om klant te worden, verjaardag...) verlengen de geldigheidsduur van uw punten niet. Deze ‘bonus’punten vervallen na 2 maanden indien in deze periode geen enkele aankoop is gedaan of geen unieke code is ingevoerd.

Indien u zich uw paswoord niet meer kunt herinneren, klik dan op 'Paswoord vergeten?' in de rubriek 'Mijn account'. U ontvangt dan een nieuw paswoord via e-mail.

Er zijn 3 statuten binnen het getrouwheidsprogramma.

Caudalie Insider:
Voorwaarden: U hebt nog geen aankoop geregistreerd, maar bent geabonneerd op onze nieuwsbrief en/of u hebt al bonuspunten verzameld (welkomstpunten, huiddiagnose...). Voordelen: u ontvangt exclusieve informatie over de producten en beautytips.

MYCAUDALIE-lid:
Voorwaarden: U hebt ten minste één artikel aangekocht op caudalie.com of in de Caudalie Spa Boutique of hebt een unieke code ingevoerd op de website van Caudalie na aankoop van een product in een erkend verkooppunt. Voordelen: u hebt toegang tot de geschenkencatalogus, ontvangt punten voor uw verjaardag en wordt uitgenodigd op avant-premières.

MYCAUDALIE VIP
Voorwaarden: U hebt de afgelopen 12 maanden ten minste 300 punten verzameld. Voordelen: naast uw ledenvoordelen krijgt u een gratis thuislevering voor elke bestelling van meer dan €1 op caudalie.com. Wij nodigen u ook uit op evenementen en u hebt toegang tot een exclusieve geschenkencatalogus (Premier Cru, Spa cadeaubon).

Gefeliciteerd, u bent nu lid van de MY CAUDALIE VIP community!

Met dit bevoorrecht statuut heeft u toegang tot avant-premières, wordt u uitgenodigd voor evenementen bij u in de buurt en geniet u van een gratis thuislevering voor elke bestelling van meer dan €1 geplaatst op caudalie.com. U hebt ook toegang tot een exclusieve geschenkencatalogus (Premier Cru, Spa cadeaubon...).

U wordt VIP wanneer u de afgelopen 12 maanden 300 punten hebt verzameld tot op de dag van vandaag. Dit is geen permanent statuut. U verliest dit statuut automatisch als u de afgelopen 12 maanden minder dan 300 punten hebt verzameld.

Dit statuut is één jaar geldig. U behoudt dit statuut wanneer u opnieuw 300 punten verzamelt. U stapt over naar het ledenstatuut als u de afgelopen 12 maanden minder dan 300 punten hebt verzameld. U kunt uw statuut te allen tijde raadplegen in uw persoonlijke MY CAUDALIE ruimte.