icon_chevronl

BEAUTYTIPS

Door voor uw dag- en/of nachtcrème een serum aan te brengen, kunt u de doeltreffendheid van deze crèmes een boost geven. De textuur van een serum is fijner en wordt sneller opgenomen door de huid. De serums van Caudalie bevatten een hoge concentratie aan actieve bestanddelen en kunnen elke dag, ochtend en avond worden gebruikt. Deze verzorging staat borg voor een optimale doeltreffendheid en sneller zichtbare resultaten.
Bij Caudalie hebben we verschillende soorten serums:
Als u vlekken wil bestrijden en uw teint wil laten stralen, raden wij u het Vinoperfect Serum aan, onze wereldwijde bestseller.
Als u uw gevoelige huid beter wil hydrateren en kalmeren, stellen wij het Vinosource Serum S.O.S Tegen Dehydratatie voor.
Als u uw huid steviger en voller wil maken, raden wij het Resveratrol[Lift] Serum aan.
Als u rimpels wil bestrijden en een stralende teint wil, kunt u kiezen voor het Vinergetic C+ Serum.
Als u tot slot alle tekenen van veroudering wil aanpakken, raden wij u aan het Premier Cru Serum te gebruiken.

Vloeibare crèmes zijn licht en bijna vloeibaar zodat ze snel in de huid trekken. Ze hydrateren dus zonder de huid te laten glimmen. Bovendien zijn ze oil-free en niet-comedogeen. Daarom raden wij deze gewoonlijk aan voor de gemengde tot vette huid. Crèmes hebben daarentegen meestal een smeuïge en rijke textuur, waardoor de huid sterk gevoed en gehydrateerd wordt. Een crème is de ideale bondgenoot van de droge tot zeer droge huid.

Al onze gamma's kunnen onderling worden gecombineerd. Wij benadrukken dat als u een specifiek probleem wil corrigeren (bijvoorbeeld vlekken, verlies van stevigheid...) het meer aan te raden is één gamma integraal te gebruiken (serum, dagcrème, nachtcrème en crème voor de oogcontour). Dit omdat de producten elkaar aanvullen en dus betere resultaten zullen geven.

Er is geen precieze leeftijd om met een anti-aging verzorging te starten.
Vanaf de leeftijd van 20 jaar raden wij u aan om een antioxiderende en hydraterende verzorging te gebruiken, zoals het Vinosource gamma.
Vanaf de eerste tekenen van veroudering (lijntjes rond de ooghoek) raden wij u aan het Vinergetic C+ gamma te gebruiken om de eerste rimpeltjes en een doffe teint te voorkomen en te corrigeren.
Wanneer u voelt dat uw huid minder stevig wordt en dat de ovale gelaatsvorm lichtjes verzakt, raden wij u aan het Resveratrol[Lift] gamma te gebruiken.
Als u tot slot alle tekenen van veroudering, rimpels, een verminderde stevigheid en vlekken wil aanpakken, dan is het Premier Cru gamma iets voor u.

Alle producten van Caudalie zijn perfect geschikt voor mannen, omdat ze beantwoorden aan hun noden: ze zijn praktisch, hebben een frisse en niet vette textuur met een uniseks parfum... Bovendien zijn alle producten geformuleerd op basis van ingrediënten uit de wijnstok en druiven die tekenen van veroudering aanpakken en inspelen op alle soorten behoeften, of u nu een man of een vrouw bent.
Dit is een niet exhaustieve lijst van de verzorgingsproducten van Caudalie die bij mannen in de smaak vallen:
- Reinigende Mousse. Kan dagelijks gebruikt worden om het gezicht te reinigen en wordt soms ook als scheerschuim gebruikt.
- Druivenwater, te gebruiken na het scheren om het branderige gevoel te verzachten.
- Onze serums met hun frisse en lichte textuur en erg discreet parfum.
- Onze Beschermende Vloeibare Antirimpel Crème Vinergetic C+, om rimpels te bestrijden en te voorkomen.
- De Resveratrol[Lift] Liftende Oogbalsem, tegen wallen en om rimpels en kraaienpootjes te bestrijden.