Premier Cru : 8 marqueurs de l'âge corrigés. 0 compromis. | Caudalie® - CAUDALIE

De anti-aging oplossing zonder compromissen

De anti-aging oplossing zonder compromissen

En als je je huid de absolute anti-aging cadeau deed?

Caudalie en Dr. David Sinclair lieten zich inspireren door de Epigenetica en patenteerden samen een revolutionaire technologie die de jeugdproteïnen in de huid kan stimuleren en de 8 tekenen van veroudering corrigeert.

Ze draagt de naam TET8™ en is het resultaat van 10 jaar baanbrekend onderzoek. Deze technologie staat centraal in de nieuwe Premier Cru collectie, die de beste anti-aging expertise van Caudalie verenigt.

Nieuw Premier Cru

8 tekenen van

veroudering gecorrigeerd.

Caudalie stopt de Premier Cru Crème in een nieuw jasje, een geconcentreerde en doeltreffende anti-aging topper in een luxueuze en sterk natuurlijke formule.

Niet meer hoeven te kiezen: dat is de belofte van Premier Cru de Crème die inwerkt op ALLE tekenen van veroudering.

Vegan
97% ingrediënten van natuurlijke oorsprong.
Navulbaar en recycleerbaar.

€ 93,30

KOPEN

DE RESULTATEN :

Rimpels gecorrigeerd: 93%(1)
Verminderde rimpels: 87%
Verkleurde vlekken: 93%
Stralende teint: 93%
Stevigere huid: 97%
Betere elasticiteit: 96%
Meer harmonieus gezichtsvolume: 94%
Gehydrateerde huid: 100%(2)

De Premier Cru routine

Een reeks verzorgingsproducten met een ultra doeltreffende anti-aging werking, voor alle vrouwen die het beste voor hun huid willen.

Caudalie engageert zich om schoonheid en ecologische verantwoordelijkheid te combineren.

Vul de Crème of de Rijke Crème eenvoudig aan met de navulbare capsules.

Packaging premier cru

Stap 1:

Ik klik mijn lege capsule los zonder het potje weg te gooien.

Stap 2:

Ik klik mijn nieuwe capsule vast.

De Premier Cru anti-aging expertise

De voorbije 10 jaar heeft Dr. David Sinclair naam gemaakt in de epigenetica, een wetenschap die de impact van onze levensstijl op het verouderingsproces van ons lichaam aantoont.

Samen hebben we een verjongend enzym geïdentificeerd, TET genaamd, dat dit proces kan omkeren.

Om dit enzym te activeren en de werking ervan te vertienvoudigen, was een uniek farmaceutisch actief bestanddeel nodig. Daarom selecteerde ons Laboratorium voor Natuurlijke Formulering Honokiol en combineerde het met Resveratrol.

Honokiol geeft het TET-enzym een boost. In combinatie met Resveratrol wordt de werking vertienvoudigd, waardoor het direct kan inwerken op de jeugdproteïnen van de huid en zo de 8 tekenen van veroudering kan corrigeren.

Een nieuw patent zag het daglicht:

logo laboratoire

Technologie TET8™

Brevet n°FR21/04931

Honokiol

HONOKIOL

Afkomstig van Magnolia en verkregen door eco-extractie.

Resvératrol

RESVERATROL

Gemaakt van wijnranken, geoogst in Frankrijk.

De Premier Cru Expertise is ook een exclusieve mix van de beste actieve anti-aging bestanddelen van Caudalie:

Ons clean en duurzaam engagement

0 compromissen op natuurlijke samenstelling

0 compromissen op eco-verantwoordelijkheid

Caudalie ontwikkelde voor het eerst navulbare en recycleerbare capsules voor De Crème en De Rijke Crème.

Dankzij deze milieuvriendelijkere capsules kunnen we bij elke aankoop van een capsule ongeveer 3,12 ton verpakking en 18 ton glas(6) besparen.

Net zoals de capsules zijn de glazen potjes recycleerbaar(7).

Beleef de Premier Cru ervaring in onze SPA Boutiques

DE ALGEMENE ANTI-AGING VERZORGING

Het ultieme schoonheidsritueel voor een ongeëvenaard resultaat. Rimpels en fijne lijntjes worden verminderd, de huid is gladgestreken en zichtbaar jonger.

95 €

VERZORGING RESERVEREN

Alles weten over anti-aging

Wanneer je huid het hard te verduren krijgt door de omgeving waarin ze vertoeft, is je huid vatbaarder voor huidveroudering.

Maar de epigenetica heeft bewezen dat deze veranderingen omkeerbaar zijn, kom dus alles te weten over de Premier Cru revolutie!

ANTWOORD OP AL JE VRAGEN

Het nieuwe Premier Cru gamma geniet van een nieuwe baanbrekende expertise: de gepatenteerde TET8™-technologie. De revolutionaire werking van het verjongende enzym TET in combinatie met de beste actieve bestanddelen uit de wijnstok biedt een ongeëvenaarde doeltreffende werking op de 8 tekenen van veroudering: diepere rimpels, fijne lijntjes, vlekken, stralende teint, stevigheid, elasticiteit, volume, hydratatie. Tot slot zijn alle nieuwe verpakkingen milieuvriendelijker en nu recycleerbaar*. Caudalie ontwikkelde ook voor het eerst navulbare en recycleerbare capsules voor De Crème en De Rijke Crème.

*Uitgezonderd pompjes en dopjes uit verschillende materialen, die enkel in de Caudalie Boutique worden gerecycleerd dankzij onze samenwerking met Terracycle

Ja, alle verzorgingen van het gamma werden opnieuw geformuleerd: ze zijn nu vegan en bevatten de nieuwe gepatenteerde TET8™-technologie, samen met krachtige actieve anti-aging bestanddelen, zoals de verstevigende suikers met een zichtbaar effect vanaf 3 minuten of de lipidenherstellende bio-ceramiden in de Rijke Crème. Tot slot bevatten alle formules tussen 97% en 98% ingrediënten van natuurlijke oorsprong.

Ja, alle verpakkingen werden herzien om milieuvriendelijker te zijn. Onze verpakkingen zijn nu allemaal recycleerbaar* en voor het eerst hebben wij navulbare en recycleerbare capsules ontwikkeld voor De Crème en De Rijke Crème.

*Uitgezonderd pompjes en dopjes uit verschillende materialen, die enkel in de Caudalie Boutique worden gerecycleerd dankzij onze samenwerking met Terracycle

Omdat schoonheid hand in hand moet gaan met eco-verantwoordelijkheid, zelfs voor ons meest luxueuze gamma. De mogelijkheid om je Crème of Rijke Crème steeds opnieuw na te vullen, bespaart 18 ton glas* bij elke aankoop van een capsule.

*Alle cijfers worden berekend volgens een interne schatting op basis van de jaarlijkse hoeveelheid.

Ja, ze zijn oneindig navulbaar. Gewoon de lege capsule losklikken zonder het potje weg te gooien en de nieuwe capsule vastklikken. Deze nieuwe luxe? Ecologische verantwoordelijkheid.

(1)Klinische test, tevredenheids%, 31 vrijwilligers, 56 dagen.
(2) (3)Klinische test, tevredenheids%, 32 vrijwilligers, 56 dagen.
(4)Klinische test, tevredenheids%, 31 vrijwilligers, 56 dagen.
(5)Klinische score, 29 vrijwilligers, 56 dagen.
(6)Alle cijfers worden berekend volgens een interne schatting op basis van de jaarlijkse hoeveelheid.
(7) Waar er installaties zijn. Uitgezonderd pompjes en dopjes uit verschillende materialen, die enkel in de Caudalie SPA Boutique worden gerecycleerd dankzij onze samenwerking met Terracycle.