Voordelen van aankopen via e-commerce

s
Gratis levering*
Gratis levering in een afhaalpunt vanaf 30€
Thuislevering (2)
2-3 dagen
5,50€
Gratis vanaf een aankoop van 30€ of voor vip-leden van mycaudalie
Samples
Bij elke bestelling kunt u een selectie staaltjes kiezen die we verpakken in een mooi tasje. De kans om nieuwe of iconische producten te ontdekken!
cadeaubon
Weet u niet welke verzorging u cadeau moet doen? Laat de ontvanger kiezen met een geschenkkaart van Caudalie. Kies het bedrag en laat uw dierbaren de producten kiezen die ze willen op caudalie.com en in onze SPA Boutiques.
klantenservice
Hulp nodig? Onze beauty-experten staan tot uw beschikking van maandag tot vrijdag van 9:30 tot 17:30 uur. Telefonisch op het nummer +32 800 82049 (prijs van een lokale oproep). Via e-mail, klik hier
my caudalie
Bij elke aankoop op caudalie.com verzamelt u automatisch punten. Vanaf 100 punten hebt u recht op cadeaus en kunt u deze aan uw bestelling toevoegen.
veiligheid
Les paiements sur www.caudalie.com sont totalement sécurisés. Vos coordonnées bancaires sont cryptées et ne sont jamais conservées ou stockées sur le site.

Voor alle bestellingen buiten België, Nederland, zie de Algemene Verkoopvoorwaarden.
*Gemiddeld waargenomen leveringstermijn, uitgezonderd voorbereiding. De voorbereiding kan langer duren gedurende periodes met een uitzonderlijk commercieel aanbod of gedurende weken die een verlofdag tellen.
**Gelieve uw bestelling voor 13u te plaatsen om binnen de 48u geleverd te worden (Behalve in het weekend en feestdagen in Frankrijk). Express levering is niet gegarandeerd voor bestellingen met gevaarlijke goederen.