Voordelen van aankopen via e-commerce

s
Gratis levering*
aan huis voor alle bestellingen zodat jullie niet onnodig hoeven te reizen.
Thuislevering (2)
2-3 dagen
5,50€
Gratis vanaf een aankoop van 30€
Samples
Bij elke bestelling kunt u een selectie staaltjes kiezen die we verpakken in een mooi tasje. De kans om nieuwe of iconische producten te ontdekken!
klantenservice
Hulp nodig? Onze beauty-experten staan tot uw beschikking van maandag tot vrijdag van 9:30 tot 17:30 uur. Telefonisch op het nummer +32 800 82049 (prijs van een lokale oproep). Via e-mail, klik hier
my caudalie
Bij elke aankoop op caudalie.com verzamelt u automatisch punten. Vanaf 100 punten hebt u recht op cadeaus en kunt u deze aan uw bestelling toevoegen.
veiligheid
De betalingen op www.caudalie.com zijn volledig veilig. Uw bankgegevens worden gecodeerd en worden nooit bewaard of opgeslagen op de site. Wij accepteren betalingen per Visa, Paypal, MC, Amex en Bancontact

Voor alle bestellingen buiten België, Nederland, zie de Algemene Verkoopvoorwaarden.
*Gemiddeld waargenomen leveringstermijn, uitgezonderd voorbereiding. De voorbereiding kan langer duren gedurende periodes met een uitzonderlijk commercieel aanbod of gedurende weken die een verlofdag tellen.
**Gelieve uw bestelling voor 13u te plaatsen om binnen de 48u geleverd te worden (Behalve in het weekend en feestdagen in Frankrijk). Express levering is niet gegarandeerd voor bestellingen met gevaarlijke goederen.