Zomertasje

Sticker

Zomertasje

€ 17,20
10 mycaudalie-punten MyCaudalie Program Help
X

MYCAUDALIE

Elke aankoop levert u getrouwheidspunten op.

100 punten = 1 100 punten = 1

Het MYCAUDALIE getrouwheidsprogramma beloont u met exclusieve cadeaus (producten in verkoopformaat en andere verrassingen!)

Ontdek alle cadeaus waarop u recht heeft in uw account!

€ 17,20
Alle huidtypen
Zonneverzorging
Melk
Dag

Beperkte Editie

Ontdek twee must-haves van de zomer in miniformaat en voor een miniprijs, in een mooi herbruikbaar tasje!

In uw tasje zit:

De Zonnespray SPF50 in reisformaat 75 mL, die de huid een maximale bescherming biedt tegen UVA’s en UVB’s voor een natuurlijke, stralende en langdurig gebruinde teint, en de huid jong houdt. Met een 2-in-1 bescherming kan deze zowel op het gelaat als het lichaam worden gebruikt. De formule is sterk biologisch afbreekbaar en niet toxisch voor het mariene ecosysteem. Je hoeft geen compromis meer te maken tussen het beschermen van uw huid en de natuur.

De After Sun Tan Extender in reisformaat 75 mL, verrijkt met voedende kokosolie, kalmerend druivenwater en hydraterend extract van aloë vera. Herstelt en kalmeert de huid van gelaat en lichaam na elke blootstelling aan de zon. Je gebruinde kleurtje blijft langer, de huid straalt.

Formule:

Dermatologisch getest

Zoals alle producten van Caudalie werden de producten in je tasje geformuleerd zonder parabenen, fenoxyethanol, ftalaten, minerale oliën en dierlijke ingrediënten.

Caudalie slaat de handen ineen met CORAL GUARDIAN en werkt mee aan een programma dat de koraalriffen beschermt en herstelt.

De Zonnespray SPF50: Breng een voldoende hoeveelheid aan vóór elke blootstelling en daarna om de 2 uur en na elke zwembeurt. Oogcontour vermijden. Vermijd de zon tussen 12 en 16 uur. Baby’s en jonge kinderen niet rechtstreeks aan de zon blootstellen. Draag een T-shirt, zonnebril en hoed in de zon.

After Sun Tan Extender: Aanbrengen op gelaat en lichaam na elke blootstelling aan de zon.

Beoordeling

Schrijf de eerste mening over dit product!

Be the first to write a review on this list

Geen mening

0%

0 beoordeling
Een mening schrijven
Je waardering:

* Verplichte velden

FAQ

content