Set Oplossing tegen vlekken

Sticker

Set Oplossing tegen vlekken

Set
€ 49,30
40 mycaudalie-punten MyCaudalie Program Help
X

MYCAUDALIE

Elke aankoop levert u getrouwheidspunten op.

100 punten = 1 100 punten = 1

Het MYCAUDALIE getrouwheidsprogramma beloont u met exclusieve cadeaus (producten in verkoopformaat en andere verrassingen!)

Ontdek alle cadeaus waarop u recht heeft in uw account!

€ 49,30
Alle huidtypen
Tegen vlekken
Serum
Dag en nacht

Deze Limited Edition Set bevat:

Vinoperfect Serum Stralende huid tegen vlekken 30 mL: dit serum corrigeert het uitzicht van de bestaande vlekken en maakt de teint gelijkmatig, voor een stralende huid. Werkt voor alle soorten vlekken (zon, acne, donkere verkleuring, ouderdom) en alle huidtypen, zelfs de gevoeligste!

+ Vinoperfect Glycol Geconcentreerde Essence Éclat 50 mL cadeau: de routine is doeltreffend én super zacht voor de huid, verwijdert dode huidcellen die een doffe teint veroorzaken en laat de huid opnieuw van nature stralen.

+ Vinoperfect Glycol Nachtcrème Tegen Vlekken 15 mL cadeau: de crème werkt ‘s nachts als een zachte peeling, voor een frisse en stralende huid bij het opstaan.

Milieuvriendelijk engagement: deze set werd ecologisch ontworpen en is 100% recycleerbaar.* Het werd gemaakt met papier uit duurzaam beheerde bossen en gedrukt met plantaardige inkt. En zoals alle producten van Caudalie werden de producten in deze set geformuleerd zonder parabenen, fenoxyethanol, natriumlaurylethersulfaat, ftalaten, minerale oliën, PEG, siliconen en dierlijke ingrediënten.

*Waar er installaties zijn.

Beoordeling

Filteren op:

Gemiddelde klantwaardering

100%

1 beoordeling
Een mening schrijven
Je waardering:

* Verplichte velden

FAQ

content