Vinexpert Voedingssupplementen

Vinexpert Voedingssupplementen

30 caps
€ 19,90
20 mycaudalie-punten MyCaudalie Program Help
X

MYCAUDALIE

Elke aankoop levert u getrouwheidspunten op.

100 punten = 1 100 punten = 1

Het MYCAUDALIE getrouwheidsprogramma beloont u met exclusieve cadeaus (producten in verkoopformaat en andere verrassingen!)

Ontdek alle cadeaus waarop u recht heeft in uw account!

€ 19,90
Het aanbod ‘Verdubbel uw punten’ werd toegepast!

De French Paradox in een capsule! Druivenextract, één van de krachtigste antioxiderende werkingen van alle planten, beschermt de cellen tegen vrije radicalen, de voornaamste oorzaak van huidveroudering.

De Vinexpert voedingssupplementen bevatten druivenextract dat rijk is aan antioxiderende Resveratrol, bernagie- en teunisbloemolie.

Bestanddelen: druivenpitolie (Vitis vinifera L.), virgin bernagiezaadolie (Borago officinalis L.), virgin reunisbloemzaadolie 9% GLA (Oenothera biennis L.), gemodificeerd zetmeel: hydroxypropylzetmeel van maïs (E1440), verstevigingsmiddel: glycerol (E422), Droog extract van fruitdraf 40% OPC (Vitis vinifera L.) op maltodextrine en citroenzuur, geleermiddel: carrageen (E407), verdikkingsmiddelen: mono- en diglyceriden van vetzuren (E471), emulgator: koolzaadlecithine (E322), zuurteregelaar: dinatriumfosfaat (E339).

Het hele jaar door of in een kuur van drie maanden 2 capsules per dag tussen de maaltijden innemen. Niet geschikt voor personen die gevoelig of allergisch zijn voor een van de bestanddelen. Niet geschikt tijdens zwangerschap en/of borstvoeding. Buiten het bereik van kinderen houden. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Ter aanvulling van een gevarieerde voeding.  

Droog en fris bewaren.

Schoonheidsroutine
U ZULT OOK HOUDEN VAN…