DE OPLOSSING OM
JE LICHAAM TE VERSTEVIGEN

Bekijken Foto-tabel Lijst

Met de jaren neemt de stevigheid van de huid af. Vooral de armen, buste, buik en billen hebben zijn hier gevoelig aan.

Het verstevigende programma liet zich inspireren door de professionele verzorging uit onze Vinotherapie Spa, geeft uw lichaam opnieuw vorm en verstevigt de huid zichtbaar.

VINOSCULPT
LIFT & FIRM LICHAAMSBALSEM

ARMEN • BUSTE • BUIK • BILLEN

De natuurlijke 4-in-1 oplossing voor een steviger lichaam. De romige en smeuïge textuur met frisse fyto-aromatische noten van oranjebloesem verstevigt en voedt de huid.

De formule bevat:

  • Iris extract voor een stevigere huid
  • Polyfenolen uit druiven om veroudering te voorkomen
  • Bio karitéboter en druivenpitolie om de huid te voeden

97% ingrediënten van natuurlijke afkomst

€ 29,90

BESTEL HIER

4 TE BEHANDELEN ZONES, 1 OPLOSSING VOOR MEER STEVIGHEID

De Vinosculpt Balsem zorgt voor een stevigere huid vanaf de eerste maand op de 4 cruciale zones*. Door de verzorging dagelijks in cirkelvormige bewegingen in te masseren, wordt de huid glad en krijgt uw lichaam opnieuw vorm.

ARMEN ARMEN

De huid is steviger: 96% *

BUIK BUIK

De huid is strakker: 86% *

BUSTE BUSTE

De huid is steviger: 91% *

BILLEN BILLEN

Het lichaam krijgt opnieuw vorm: 82% *

NIEUW

DE VERSTEVIGENDE SPAVERZORGING

Deze verstevigende verzorging werkt doeltreffend in op het hele lichaam. Met behulp van een palpeer/rol-massage krijgt uw lichaam opnieuw vorm en wordt de sinaasappelhuid gladgestreken voor een instant licht gevoel.
RESERVEER HIER UW VERZORGING
SPA

HET VERSTEVIGENDE PROGRAMMA BIJ JE THUIS

Klinisch bewezen:

ÉÉN BROEKMAAT MINDER NA 28 DAGEN**

De routine, die bestaat uit 4 stappen, maakt je huid na één maand opnieuw stevig en strak.

Crushed Cabernet Scrub Crushed Cabernet Scrub

Scrubben
2-3 x per week
Crushed Cabernet Scrub
€ 26,40

BESTEL HIER
Lift & Firm Lichaamsbalsem Vinosculpt Lift & Firm Lichaamsbalsem Vinosculpt

Verstevigen
1 keer per dag, ‘s ochtends
Lift & Firm Lichaamsbalsem Vinosculpt
€ 29,90

BESTEL HIER
Afslankend Concentraat Afslankend Concentraat

Tonifiëren
1 keer per dag, ‘s avonds
Afslankend Concentraat
€ 28,20

BESTEL HIER
Biologische Drainerende Kruidenthee Biologische Drainerende Kruidenthee

Draineren
3 zakjes per dag in 1,5 l water
Biologische Drainerende Kruidenthee
€ 10,60

BESTEL HIER

TIPS


ALLES OVER ONZE VERSTEVIGENDE ROUTINE

Net zoals ons gelaat wordt het lichaam blootgesteld aan schadelijke factoren/invloeden: UV-stralen van de zon, hormonale en gewichtsschommelingen en wrijving met kledij.
Dit zorgt ervoor dat de huid zijn stevigheid verliest op de gevoelige zones.

Naast regelmatig bewegen en gezonde voeding kan een aangepaste verzorgingsroutine dit fenomeen vertragen. Zo krijgt u opnieuw een stevig en strak figuur.

EEN ANTWOORD OP AL UW VRAGEN

flèche
VERSTEVIGEN
HET GAMMA
Hoe maak ik mijn huid steviger? - +

Een stevige, frisse huid hangt af van interne en externe factoren. In het algemeen hangt dit samen met een gezonde levensstijl en gebalanceerde eet- en sportgewoonten.

Om uw huid stralender en steviger te maken, bevelen wij sterk aan om Vinosculpt Lift & Firm Lichaamsbalsem te gebruiken. Masseer tweemaal per dag met cirkelvormige bewegingen in de huid en verminder zo cellulitis:
Egalere huid: 100%*
Mooiere huid: 100%*

*Eigen beoordeling, 28 dagen, 21 vrouwen
U kunt zich ook eens laten verwennen in een van onze Vinotherapie© Wellnesscentres en Boutique Spa's: Voor een stevigere en strakkere huid zonder cellulitis, ontdek de nieuwe Vinosculpt verzorging in onze Vinotherapie© Wellness Centres en Boutique Spa's

Welke zones kunnen aan stevigheid verliezen? - +

Hoewel u kunt merken dat uw huid niet op alle zones even stevig meer is en hoewel elke vrouw daarin anders is, zijn sommige zones vaak wat lastiger dan andere bij het ouder worden. De hardnekkigste zones zijn armen, borst, buik, heupen, dijen en billen. Met de Vinosculpt Lift & Firm Lichaamsbalsem kunt u 4 zones tegelijk aanpakken: armen, borst, buik & billen. Indien u zich specifiek op dijen, heupen & billen wilt richten, kunt u de routine voltooien met het Contouring Concentrate.

Waarom voelt mijn huid niet stevig? - +

Er zijn verschillende factoren die de stevigheid van uw huid kunnen beïnvloeden. Dit kunnen interne factoren zijn, zoals leeftijd/zwaartekracht, zwangerschap, hormonen, afvallen, erfelijkheid, maar ook externe factoren zoals eetgewoontes, alcoholgebruik, stress, weinig lichamelijke beweging, blootstelling aan UV, ongezonde levensstijl. Gebrek aan stevigheid wordt op celniveau veroorzaakt door een verschijnsel dat glycatie heet. Glycatie tast de collageenvezels aan en maakt ze stijver, waardoor de huid minder elastisch en minder stevig wordt.

Wanneer begin ik best met een Lichaamsbalsem om mijn huid steviger te maken? - +

U kunt een verstevigende Lichaamsbalsem gebruiken wanneer u merkt dat uw huid minder stevig wordt. Hoe eerder u het begint te gebruiken, hoe beter. Voor sommige vrouwen kan dat al zijn in de tienerjaren, bij het stijgen van de hormoonspiegel, bij anderen begint het tijdens de zwangerschap of telkens er een hormonale verandering optreedt.

Is het niet voldoende om mjn huid te hydrateren om haar stevig te houden? - +

Hydratatie is niet genoeg om uw huid stevig te houden, omdat dit alleen in de buitenste huidlaag doordringt. Stevigheid en soepelheid nemen af vanwege glycatie, een verschijnsel dat de collageenvezels dieper in de huid beschadigt en stijver maakt. Om dit verschijnsel tegen te gaan, moet u de oorzaak van het probleem aanpakken, glycatie, en een product gebruiken dat een krachtig verstevigingscomplex bevat (zoals onze Lift & Firm Lichaamsbalsem.)

Wat kan ik doen tegen cellulitis? - +

Om cellulitis en de zichtbare sporen daarvan tegen te gaan, zijn een evenwichtig dieet en voldoende beweging essentieel. Vermijd te veel zout en & kant-en-klare maaltijden, omdat het lichaam hierdoor vocht vasthoudt en vet opslaat. Kies biologische groenten en fruit die vol kalium en anti-oxidanten zitten, zoals druiven. U kunt ook een verstevigingscrème gebruiken zoals Vinosculpt die cellulitis helpt te verminderen.

Hoe kan ik huidstriemen laten verdwijnen? - +

Het is bijna onmogelijk om huidstriemen te laten verdwijnen, omdat het scheurtjes diep in de huid zijn. Ze ontstaan bij grote gewichtsschommelingen en bij hormonale veranderingen. U kunt huidstriemen voorkomen door grote gewichtsschommelingen te vermijden en uw lichaam elke dag te hydrateren. De Nourishing Body Lotion hydrateert uw lichaam de hele dag door en laat uw huid stralen.

Wat kan ik doen als ik vocht vasthoud? - +

Onze aanbeveling tegen vocht vasthouden is om zowel het Contour Concentrate als Biologische Vochtafdrijvende kruidentheeën te gebruiken. Dankzij de olieachtige textuur helpt het Contour Concentrate om overtollig vet grondig af te voeren, het figuur slanker te maken en cellulitis te verminderen dankzij de afvoerende eigenschappen. Het maakt uw huid strakker en egaler. De Biologische Vochtafdrijvende kruidentheeën zijn vochtafdrijvend en zorgen voor de nodige detox.

Wat kan ik doen tegen heupvet? - +

Om heupvet te voorkomen bevelen wij allereerst een evenwichtige eetgewoonte en beweging aan. U vermijdt best te veel zout en kant-en-klare maaltijden. Die zorgen ervoor dat het lichaam vocht vasthoudt en vet opslaat. Daarnaast kiest u liefst biologische groenten en fruit die vol kalium en anti-oxidanten zitten, zoals druiven. Tot slot helpt een verstevigingscrème, zoals Vinosculpt Lift & Firm Lichaamsbalsem, cellulitis te verminderen.

Hoe kan ik mijn huid masseren om de huid steviger te maken? - +

Om uw huid er steviger te laten uitzien, masseert u best de gewenste zones van onderen naar boven met cirkelvormige bewegingen.

Vindt u het antwoord op uw vraag niet?

Onze experts staan tot uw dienst

+ STEL UW VRAAG HIER