MISSIE
TEGEN ONZUIVERHEDEN

Bekijken Foto-tabel Lijst

Onzuiverheden komen niet alleen bij jongeren voor. Vervuiling, stress, een hormonaal onevenwicht, ongepaste cosmetica... De opperhuid reageert hierop en raakt ontregeld.

Het Vinopure gamma bestaat uit natuurlijke ingrediënten, deze voorkomen en bestrijden de problemen van de gemengde tot vette huid, zoals onzuiverheden, glimmen en verwijde poriën, zonder een zintuiglijke ervaring te verliezen.

VINOPURE

ZUIVERENDE REINIGENDE GELEI
Van nature efficiënt tegen onzuiverheden

De verfrissende textuur van de Zuiverende Reinigende Gelei bevat geen sulfaat of zeep en reinigt de poriën zonder de huid uit te drogen.

96% van de vrouwen vond dat het product hun huid zuiver maakte(1)
83% van de vrouwen vond hun huid minder glimmend(1)

HET GEHEIM:
Natuurlijk salicylzuur dat de poriën grondig schoonmaakt, hersluit en de huidtextuur fijner maakt. De combinatie van polyfenolen uit druiven met zes biologische essentiële oliën die onzuiverheden verminderen.

98% ingrediënten van natuurlijke oorsprong

16,70 €

Ontdek

DE ROUTINE VOOR EEN ZUIVERE HUID

Een uiterst natuurlijke en efficiënte routine in 4 stappen die komaf maakt met onzuiverheden op de huid.

Vinopure Zuiverende Reinigingsgel

Ik zuiver en reinig mijn huid
Zuiverende Reinigende Gelei

16,70 €

ONTDEK
Vinopure Zuiverende Lotion voor een Perfecte Huid

Ik reinig mijn huid en verfijn mijn huidtextuur
Zuiverende lotion voor een schone huid

17,60 €

ONTDEK
Vinopure Infusie Serum Tegen Onzuiverheden

Ik reinig grondig en sluit mijn poriën
Serum infusie tegen onzuiverheden

31,70 €

ONTDEK
Vinopure Mattifiërende Fluide voor een Perfecte Huid

Ik hydrateer mijn huid en maak ze mat
Matmakende vloeibare crème voor een perfecte huid

26,40 €

ONTDEK
Vinopure

ONMIDDELIJK ZICHTBARE RESULTATEN

Heeft Vinopure u overtuigd? Deel uw voor/na foto's
met hashtag #vinopuresolution @caudalie op Instagram

91%

van de vrouwen
vinden dat hun huid gezuiverd is(2)

-41%

minder
onzuiverheden(3)

82%

van de vrouwen
vinden dat hun poriën strakker zijn(4)

91%

van de vrouwen
vinden dat hun huid gezuiverd is(2)

-41%

minder
onzuiverheden(3)

82%

van de vrouwen
vinden dat hun poriën strakker zijn(4)

De resultaten kunnen in functie van uw huid variëren.

De resultaten kunnen in functie van uw huid variëren.

Uiterst natuurlijke
formules

POLYFENOLEN UIT DRUIVEN

+

BIOLOGISCH ESSENTIËLE OLIËN

Nieuw gepatenteerd complex(4)

POLYFENOLEN UIT DRUIVEN
+ BIOLOGISCH ESSENTIËLE OLIËN

Vermindert oneffenheden

NATUURLIJK SALICYLZUUR

100% NATUURLIJK SALICYLZUUR

op basis van bergthee

Reinigt grondig en vernauwt de poriën
Maakt de huidtextuur fijner

BIOLOGISCHE ROZENHYDROLAAT

BIOLOGISCHE ROZENHYDROLAAT

Tegen het glimmen, Activeert de glow voor een stralende teint

ALLES OVER VINOPURE

Vinopure helpt vrouwen om opnieuw een mooie en evenwichtige huid te krijgen dankzij een compleet gamma met natuurlijke huidverzorgingsproducten.
Of u nu een gemengde tot vette of acnegevoelige huid hebt, wij vertellen u alles over de uiterst natuurlijke samenstelling, de essentiële oliën met zuiverende werking en het gebruik van dit gamma.

EEN ANTWOORD OP AL UW VRAGEN

arrow
Het gamma
Onzuiverheden
Vette huid &
verwijde poriën
Essentiële oliën
Vanaf welke leeftijd mag ik het Vinopure gamma gebruiken?

Ons Vinopure gamma richt zich meer op een ""huidtype"" (vet en/of met onzuiverheden) dan op een bepaalde ""leeftijd"".
We hebben echter geen specifieke toxicologische tests uitgevoerd voor jongeren onder de leeftijd van 18 jaar en het gamma wordt niet aanbevolen voor kinderen of zwangere vrouwen omdat het essentiële oliën bevat. Zelfs in dosissen die geoptimaliseerd werden om efficiëntie en huidtolerantie te combineren, kunnen essentiële oliën niet geschikt zijn voor een gevoelige huid.

Zijn de producten van Vinopure geschikt voor een gevoelige huid?

Aangezien de producten van Vinopure essentiële oliën en alcohol bevatten, zijn ze niet aanbevolen voor een gevoelige huid.

Zijn de producten van Vinopure geschikt voor een droge huid?

De producten van Vinopure werden speciaal geformuleerd voor de gemengde tot vette huid omdat ze actieve ingrediënten bevatten die helpen om overtollige talg te verminderen. Dit is niet van toepassing voor de droge huid, die comfort en langdurige hydratatie nodig heeft (Vinosource gamma). Anderzijds kan de gemengde tot droge huid zeker baat hebben bij de Vinopure Lotion en het Vinopure Serum tegen Onzuiverheden als "gerichte" toepassing op onzuiverheden.

Mogen zwangere vrouwen de producten van Vinopure gebruiken?

Uit voorzorg raden wij zwangere vrouwen bij voorkeur geen producten aan die rijk zijn aan essentiële oliën.

Zijn de producten van Vinopure fotosensibiliserend?

Al onze Vinopure dagcrèmes zijn getest als niet-fotosensibiliserend. Ze mogen dus perfect in de zon* worden aangebracht, maar wees voorzichtig, want ze beschermen niet tegen de schadelijke effecten van de zon.

Zijn de producten van Vinopure comedogeen?

Ja, ze zijn allemaal getest om er zeker van te zijn dat ze de poriën van de huid niet verstoppen.

Vindt u het antwoord op uw vraag niet?

Onze experts staan tot uw dienst

EEN VRAAG STELLEN

Wat zijn de belangrijkste oorzaken van puistjes op volwassen leeftijd?

Vervuiling, stress, hormonale problemen, te veel eten, blootstelling aan de zon, tabak.... De huid is een weerspiegeling van onze stofwisseling. Onzuiverheden kunnen zich op elke leeftijd voordoen. Puistjes die op volwassen leeftijd verschijnen, vaak rond de 30 jaar, op de kin en rug, zijn een veel voorkomend fenomeen. Dit heeft vooral te maken met genetische factoren of een hormonaal onevenwicht (occasioneel of omdat u de pil neemt). Het kan nuttig zijn om een dermatoloog te raadplegen en/of een hormonale bloedtest te plannen indien dit fenomeen ondanks aangepaste zorgen blijft doordringen.

Wat is de juiste reflex wanneer een puistje opduikt?

Wanneer een puistje begint te verschijnen, veroorzaakt deze ontsteking een lichte hitte en roodheid en moet u zo snel mogelijk ingrijpen om te voorkomen dat de onzuiverheid zich in de huid nestelt. Wat mag u vooral niet doen? Probeer niet te "prutsen" en/of nog erger, een puistje uit te duwen, omdat de letsels hiervan de situatie veel erger maken en dit littekens kan nalaten. De ideale reflex is om de huid grondig te reinigen met de juiste zuiverende reinigingsgel zoals onze Vinopure Gelei en vervolgens een droogmakend serum zoals ons Vinopure Serum Tegen Onzuiverheden op het puistje aan te brengen om de doorbraak te stoppen. Een puistje in wording kan van de ene op de andere dag afnemen door de juiste routine.

Mijn puistjes hebben vlekken op mijn gezicht achtergelaten, wat moet ik doen?

Vlekken of sporen van slecht behandelde puistjes komen helaas vaak voor, waardoor de teint minder uniform is. Wij raden u aan om een serum aan te brengen specifiek voor een uniforme teint en tegen vlekken, zoals ons Vinoperfect Serum. Merken die huidproblemen behandelen, geven hier zeer goede feedback over. Het Vinopure gamma is ook geschikt omdat het salicylzuur bevat (lotion, serum en gelei) dat op het oppervlak inwerkt door komaf te maken met dode cellen en zo sporen van slecht behandelde puistjes sneller te verwijderen.

Vindt u het antwoord op uw vraag niet?

Onze experts staan tot uw dienst

EEN VRAAG STELLEN

Hoe weet ik of mijn huid gemengd of vet is?

Een eenvoudige test bestaat uit het aanbrengen van een blaadje vloeipapier op de huid gedurende een paar seconden: als het vloeipapier "gemarkeerd" is, betekent dit dat de huid hier vet is. Kortom, de vette huid heeft de neiging om overdag snel te gaan glimmen en vet aan te voelen. Make-up blijft ook minder lang zitten. Meestal beperken de vette zones zich tot de zogenaamde "T"-zones, bestaande uit het voorhoofd, de neusvleugels en de kin. Als de huid er normaal of droog uitziet op de rest van uw gezicht, spreken we van een "gemengde" huid.

Hoe kan men een vette huid verbeteren?

De fout die u niet mag maken, is om te stoppen met het hydrateren van uw vette huid om het "vette" effect zogenaamd te verminderen: integendeel, de vette huid moet gehydrateerd worden om goed te kunnen werken, maar met aangepaste texturen en niet-comedogene formules die helpen overtollige talg te verminderen en zo de poriën van de huid strakker te maken en de teint mat te maken (Vinopure Matmakende vloeibare crème). Het is ook een must om uw huid grondig te reinigen om onzuiverheden te verwijderen, want het zijn deze onzuiverheden in combinatie met talg die puistjes kunnen veroorzaken(Vinopure Gelei). Ten slotte wordt minstens één keer per week scrubben aanbevolen om de poriën vrij te maken. Ook voeding en levensstijl kunnen helpen om het uitzicht van de huid te verbeteren.

Hoe kan ik zwarte puntjes en verwijde poriën verminderen?

De poriën van onze huid zijn de "kanalen" waarmee de huid zweet en talg kan afvoeren. Bij te veel talg (zoals bij een vette huid) worden de "kanalen" breder en lijken de poriën verwijd. Zwarte puntjes zijn het resultaat van een ophoping van talg die een kleine uitwas op het huidoppervlak vormt en in open lucht oxideert (vandaar de zwarte kleur, in tegenstelling tot een wit puntje dat "gesloten" blijft, dus niet geoxideerd wordt). Verwijde poriën en zwarte puntjes hebben dus dezelfde oorzaak: overmatige talgproductie, die met de juiste ingrediënten moet worden gecorrigeerd (Vinopure gamma).

Vindt u het antwoord op uw vraag niet?

Onze experts staan tot uw dienst

EEN VRAAG STELLEN

Waarom zijn essentiële oliën goed voor de huid?

Essentiële oliën zijn krachtige en efficiënte ingrediënten. Ze bevatten immers de meest geconcentreerde eigenschappen van de plant waarvan ze afkomstig zijn. Ze hebben ook een unieke en complexe samenstelling die de wetenschap niet kan namaken.

Loopt mijn huid een risico door overmatig gebruik van essentiële oliën?

Het laboratorium voor natuurlijke formulering van Caudalie heeft de dosering van de essentiële oliën van de Vinopure producten uitgebreid getest en geoptimaliseerd. De formules werden dermatologisch getest om doeltreffend én goed verdragen te worden door de huid. Er is dus geen risico voor de huid bij overmatig gebruik (in tegenstelling tot zelfgemaakte bereidingen).

Bevat het Vinopure gamma parfum?

Het parfum van het gamma is gestoeld op een complex van 100% actieve essentiële oliën (in alle formules). Het Vinopure gamma bevat geen parfum, enkel essentiële oliën.

Vindt u het antwoord op uw vraag niet?

Onze experts staan tot uw dienst

EEN VRAAG STELLEN

Spa

Ontdek de Vinopure Spa verzorging,
speciaal ontworpen voor een huid met onzuiverheden.

Naturalité

Zoals altijd bij Caudalie,
voldoet elke formule aan een zeer strikt ethisch charter en biedt zij bestanddelen van natuurlijke oorsprong..