Bekijken Foto-tabel Lijst

Hydrateer en kalmeer uw huid

De natuurlijke hydratatie voor de gevoelige huid

Een trekkerig gevoel, roodheid, een doffe teint... Een droge of gedehydrateerde huid heeft behoefte aan een extra dosis hydratatie.
Vinosource-Hydra helpt de gevoelige huid dankzij de belangrijkste actieve stoffen uit de wijnstok voor een gehydrateerde huid, rijk aan vocht.

Ga voor een natuurlijke hydratatie met de Gel van Druivenwater, een hydraterende splash voor de huid.

+84% onmiddellijke hydratatie(1)

De gel verrijkt met bio prebiotisch Druivenwater en bio aloë vera verstevigt de huidbarrière en biedt de huid zachtheid en comfort dankzij de ultrafrisse gel-crèmetextuur zonder siliconen.

98% ingrediënten van natuurlijke oorsprong

€ 26,40

De Vinosource-Hydra collectie

Voor elke gevoelige huid bestaat er een natuurlijke hydraterende oplossing met bio Druivenwater.

Gevoelige huid Normale tot droge huid
Gevoelige huid Normale tot gemengde huid
Gevoelige huid Met rode vlekken

Vervolledig je routine voor een intense hydratatie.

Vinoperfect Concentrated Brightening Glycolic EssenceVinoperfect Concentrated Brightening Glycolic Essence

Hydrateert permanentS.O.S Serum met Hyaluronzuur€ 31,70

KOPEN
Radiance Serum Complexion CorrectingRadiance Serum Complexion Correcting

Zorgt voor een intense voedingHerstellende Nachtolie€ 31,70

KOPEN
Vinoperfect Instant Brightening MoisturizerVinoperfect Instant Brightening Moisturizer

Hydrateert meteenHydraterend Crèmemasker€ 23,80

KOPEN

Het geweldige hydraterende actieve bestanddeel:
Natuurlijk, prebiotisch en bio Druivenwater

Dit plantaardige water gemaakt van biologische druiven heeft talrijke troeven in petto voor de gevoelige huid.
Het is van nature rijk aan kalmerende oligo-elementen, antioxiderende polyfenolen en hydraterende suikers en is aanwezig in alle Vinosource-Hydra formules.

1

KALMEERT EN HYDRATEERT

Houdt het water vast in het hart van de cellen en vermindert roodheid veroorzaakt door een droge huid.

Huidgevoeligheid: -61%(2)
+127% hydratatie(3)

2

Antioxidant

Beschermt de huid tegen vrije radicalen die huidveroudering veroorzaken.

-56% vrije radicalen(4)

3

PREBIOTISCH

Verstevigt het huidmicrobioom en helpt het opnieuw in evenwicht te brengen, voor een zichtbaar gezondere huid.

Cleane en natuurlijke formules

Zuivere & natuurlijke formules

95 VEGAN

ZERO

Ecologisch ontworpen verpakkingen

heart

Alle verpakkingen uit de Vinosource-Hydra collectie zijn 100% recycleerbaar (uitgezonderd pompjes en dopjes) en zijn gemaakt op basis van gerecycleerd glas en plastic, met als doel ‘zero waste’ te zijn(5).

Door geen plastic dopjes meer te gebruiken voor het serum hebben we ons gebruik van plastic met 0,64 ton kunnen terugschroeven(6).

Geen kartonnen verpakking meer aan de buitenkant voor de Herstellende Nachtolie, waardoor we ons gebruik van papier met 1,37 ton kunnen verminderen (6).

De Vinosource-Hydra SPA verzorging

BOOSTEND HYDRATEREND EFFECT

Deze complete verzorging maakt gebruik van verse druiven om alle huidtypen, zelfs de gevoeligste, voller te maken, te kalmeren en opnieuw te laten stralen.

€ 95,00

VERZORGING RESERVEREN

Alles weten over hydratatie

Een goede hydratatie vormt de sleutel tot een mooie en vollere huid. Of u nu een droge of vette huid hebt, het is belangrijk het gelaat elke dag te hydrateren om huidveroudering en verlies aan elasticiteit te vermijden.

Leer alles over hydratatie!

ANTWOORD OP AL JE VRAGEN

 

Ja, de Vinosource-Hydra collectie is geschikt voor de gevoelige huid.
Voor de Vinosource-Hydra collectie selecteerden wij ingrediënten die aangepast zijn aan de gevoelige huid:
- bio druivenwater: kalmeert, hydrateert, antioxiderend en probiotisch (alle producten behalve de olie).
- Olijvensqualaan: herstelt de hydrolipidenfilm van de huid (Serum S.O.S., S.O.S. Crème, Gel van Druivenwater, Hydraterend Crèmemasker).
- Kamille-extract: kalmeert (Sorbetcrème).
- Centella asiatica: beschermt en verstevigt de huidbarrière en kalmeert (Hydraterend Crèmemasker).

De Vinosource-Hydra collectie werd verrijkt met bio Druivenwater. Dit helpt de vochtreserves van de huid aan te vullen en uitdroging te voorkomen. De producten van de Vinosource-Hydra collectie werden verrijkt met polyfenolen uit druivenpitten of druivenpitolie en hebben een antioxiderende werking, terwijl ze zelfs de gevoeligste huid optimaal beschermen.

Een serum is een concentraat van actieve bestanddelen dat doelgericht zal inwerken op specifieke huidproblemen. Dankzij de lichte textuur dringt een serum snel en diep in de huid. Een serum en crème in laagjes aanbrengen maximaliseert de hydraterende en voedende werking ter hoogte van de verschillende huidlagen. Een serum kan de werking (opname van de actieve bestanddelen) van een hydraterende crème ook een boost geven, voor sneller zichtbare resultaten.

De huid rond de ogen is zeer dun en kwetsbaar, vergeleken met de rest van het gezicht. De hydrolipidenfilm is daar ook dunner. De huid is daar dus veel gevoeliger voor invloeden van buitenaf. Het is best om daar geen crèmes aan te brengen die parfums of zonnefilters bevatten. De oogomtrek heeft overigens specifieke behoeften waar een hydraterende crème niet aan voldoet (kringen, wallen). Als aanvulling bij het Vinosource-Hydra gamma, raden wij u de oogcrème Vine[Activ] aan.

Ja en nee. Dit hangt af van wat uw huid nodig heeft. De Vinosource-Hydra collectie heeft alle texturen in huis die uw huid nodig heeft voor de ideale hydratatie, ongeacht uw huidtype of los van het seizoen. U kunt dezelfde textuur overdag en ‘s avonds gebruiken of kiezen voor een lichtere textuur om overdag make-up aan te brengen en voor een rijkere textuur voor ‘s nachts. Om de huid ‘s nachts diepgaander te voeden, kunt u enkele druppels Herstellende Nachtolie toevoegen aan uw dagcrème.

Een droge huid is, net als een vette huid, een huidtype. Het is een huid met tegelijk een tekort aan "vet" (lipiden) en aan "vocht". Ze is niet voldoende gevoed en kan haar rol van barrière niet meer naar behoren vervullen. Dit type huid zal een hydraterende crème nodig hebben met een "rijke" textuur.
Een gedehydrateerde huid, daarentegen, bevindt zich in een tijdelijke toestand van gebrek aan comfort, ongeacht het huidtype (droog, normaal, gemengd, vet). Een gedehydrateerde huid heeft vocht tekort, ze heeft "dorst".

Dehydratatie wordt veroorzaakt door een overmatige verdamping van water. Dat kan te maken hebben met omgevingsfactoren (zoals wind, vocht, airconditioning, …), agressieve of ongeschikte cosmeticaproducten, of met factoren die eigen zijn aan de werking van je huid (aantasting van de hydrolipidenfilm, verstoring van het hormonale evenwicht, ...). Dehydratatie kan ook het gevolg zijn van onze levensstijl: stress, slaapgebrek of zelfs verandering van het voedingspatroon kunnen de oorzaak zijn.

De Vinosource-Hydra collectie is geschikt voor de gemengde huid. Hiervoor raden wij aan de Hydraterende Gel van Druivenwater te gebruiken. Voor de vette huid of huid met acne, raden wij eerder de Vinopure collectie aan.

Couperose is te wijten aan een abnormale uitzetting van de haarvaten. Producten die polyfenolen bevatten, zijn het best geschikt om de wand van de bloedvaten te versterken en zo de uitzetting ervan te beperken. Wij raden de Sorbetcrème Vinosource aan, die de verspreide roodheid ten gevolge van irritatie of abnormale gevoeligheid van de huid (invloeden van buitenaf, allergeen, stress, …) verzacht.

(1)Instrumentele beoordeling, corneometrie na 30 min, 11 vrijwilligers.
(2)Klinische test, huidpriktest, vermindering van de huidgevoeligheid, 20 vrijwilligers.
(3)Instrumentele beoordeling Cornéométrie. 12 vrijwilligers.
(4)In-vitrotest, DPPH (gestabiliseerde vrije radicalen), vermindering van de vrije radicalen.
(5)Waar er installaties zijn. Uitgezonderd pompjes en dopjes uit verschillende materialen, die enkel in de Caudalie SPA Boutique worden gerecycleerd dankzij onze samenwerking met Terracycle.
(6)Interne schatting op basis van de jaarlijkse hoeveelheden.

7 producten

7 producten