Voor een strak lichaam

Met de jaren neemt de stevigheid van de huid af. Vooral de armen, buste, buik en billen hebben hieronder te lijden.

Het Verstevigend programma liet zich inspireren door de professionele verzorging uit onze Vinotherapie Spa en werkt doeltreffend om uw lichaam opnieuw vorm te geven en de huid zichtbaar te verstevigen.

#SculptedNaturally

De Vinosculpt Balsem werkt in op deze 4 cruciale zones, voor een stevigere huid vanaf de eerste maand(1).

De rijke textuur met fyto-aromatische noten van petitgrain bevordert het inmasseren zonder een vette film na te laten.

97% ingrediënten van natuurlijke oorsprong

Geschikt voor zwangere vrouwen & vrouwen die borstvoeding geven.

€ 29,90

De zelfmassagemethode van onze Vinotherapeuten

 

Caudalie Verstevigend programma

Een routine in 4 stappen gedurende één maand om uw huid opnieuw stevig en strak te maken.

ÉÉN BROEKMAAT MINDER NA 28 DAGEN(2)

Baume corps lift & fermeté VinosculptBaume corps lift & fermeté Vinosculpt

Scrubben
Crushed Cabernet Scrub Vinosculpt € 29,90

KOPEN
Concentré MinceurConcentré Minceur

Tonifiëren
Afslankend Concentraat Vinosculpt € 28,20

KOPEN
Baume corps lift & fermeté VinosculptBaume corps lift & fermeté Vinosculpt

Verstevigt
Lift & Firm Lichaamsbalsem Vinosculpt € 29,90

KOPEN
Tisanes Bio DrainantesTisanes Bio Drainantes

Draineren
Biologische Drainerende Kruidenthee Vinosculpt € 10,60

KOPEN

 

Onze Cleane en Duurzame Inzet

Zuivere & natuurlijke formules

Verrijkt met antioxiderende polyfenolen uit druiven en verstevigend extract van iris, en met hydraterende druivenpitolie en karitéboter.

100 VEGAN

ZERO

Ecologisch ontworpen verpakkingen

<3

Alle verpakkingen van de Vinosculpt collectie zijn 100% recycleerbaar (uitgezonderd dopjes) (2)

De Vinosculpt SPA oplossing

DOEL: VERSTEVIGEN

Deze verstevigende verzorging werkt doeltreffend in op het hele lichaam. Je figuur krijgt opnieuw vorm en de sinaasappelhuid wordt gladgestreken voor een instant licht gevoel.

€ 95,00

VERZORGING RESERVEREN

 

Alles weten over stevigheid

Wie bei der Gesichtshaut, wird die Körperhaut zahlreichen Angriffen ausgesetzt: Sonneneinstrahlung, Hormon- und Gewichtsschwankungen sowie Reibung der Kleidung. Dies führt zu einem Straffungsverlust an empfindlichen Körperzonen.

Naast regelmatig bewegen en gezonde voeding kan een aangepaste verzorgingsroutine dit fenomeen vertragen. Zo krijgt u opnieuw een stevig en strak figuur.

⌄

"Een stevige, frisse huid hangt af van interne en externe factoren. In het algemeen hangt dit samen met een gezonde levensstijl en gebalanceerde eet- en sportgewoonten. Om uw huid stralender en steviger te maken, bevelen wij u sterk aan om de Vinosculpt Liftende & Verstevigende Lichaamsbalsem te gebruiken. Door dit twee maal per dag met een ronddraaiende beweging in uw huid te masseren, vermindert het cellulitis:
De huid is steviger: 96%(1)
De huid ziet er opnieuw strakker uit: 86%(1)
De huid is veerkrachtiger: 91%(1)
Het lichaam krijgt opnieuw vorm: 82%(1)
(1)Eigen beoordeling, 28 dagen, 21 vrouwen U kunt zich ook eens laten verwennen in een van onze Vinotherapie© Wellnesscentra en Boutique Spa's: Voor een stevigere en slankere huid zonder cellulitis, ontdek de nieuwe Vinosculpt verzorging in onze Caudalie Wellness Centra."

Er zijn verschillende factoren die de stevigheid van uw huid kunnen beïnvloeden. Dit kunnen interne factoren zijn, zoals leeftijd/zwaartekracht, zwangerschap, hormonen, afvallen, erfelijkheid, maar ook externe factoren zoals eetgewoontes, alcoholgebruik, stress, weinig lichamelijke beweging, blootstelling aan UV, ongezonde levensstijl. Gebrek aan stevigheid wordt op celniveau veroorzaakt door een verschijnsel dat glycatie heet. Glycatie tast de collageenvezels aan en maakt ze stijver, waardoor de huid minder elastisch en minder stevig wordt.

Hoe vroeger je het begint te gebruiken, hoe beter de resultaten. Problemen met de stevigheid kunnen optreden in de tienerjaren, bij het stijgen van de hormoonspiegel, bij anderen begint het tijdens de zwangerschap of telkens er een hormonale verandering optreedt.

Hydratatie is niet genoeg om uw huid stevig te houden, omdat dit alleen in de buitenste huidlaag doordringt. Stevigheid en soepelheid nemen af vanwege glycatie, een verschijnsel dat de collageenvezels dieper in de huid beschadigt en stijver maakt. Om dit verschijnsel tegen te gaan, moet u de oorzaak van het probleem aanpakken, glycatie, en een product gebruiken dat een krachtig verstevigingscomplex bevat.

Om cellulitis en de zichtbare sporen daarvan tegen te gaan, zijn een evenwichtig dieet en voldoende beweging essentieel. Vermijd te veel zout en & kant-en-klare maaltijden, omdat het lichaam hierdoor vocht vasthoudt en vet opslaat. Kies biologische groenten en fruit die vol kalium en anti-oxidanten zitten, zoals druiven. U kunt ook een verstevigingscrème gebruiken zoals Vinosculpt die cellulitis helpt te verminderen.

"Het Caudalie Verstevigend programma bestaat uit 4 verschillende producten die u naast elkaar gebruikt voor een optimaal afslankend effect:
- Scrub uw huid 2-3 keer per week met CRUSHED CABERNET SCRUB
- Verstevig uw huid door elke ochtend de LIFTENDE & VERSTEVIGENDE LICHAAMSBALSEM met ronddraaiende bewegingen aan te brengen
- Maak uw huid soepeler door elke avond het AFSLANKEND CONCENTRAAT aan te brengen
- Reinig van binnenuit met 3 zakjes per dag in 1,5 liter water van de BIOLOGISCHE DRAINERENDE KRUIDENTHEE De doeltreffendheid van het Verstevigend programma is aangetoond:
Na 28 dagen een maat kleiner**.
**Klinische studie, objectieve test, 28 dagen, 21 vrijwilligers."

De producten kunnen ook afzonderlijk gebruikt worden, zonder dat de routine wordt gevolgd. Elk product afzonderlijk is ook effectief.
De CRUSHED CABERNET SCRUB is een natuurlijke bodyscrub die zorgt voor een egale, zachte, gevoede huid ter voorbereiding op de volgende stappen van uw lichaamsverzorgingsroutine.
Het AFSLANKEND CONCENTRAAT is een olie voor het hele lichaam die helpt bij de afvoer van overtollig vet, een slanker figuur en minder cellulitis, dankzij grondige drainage. Het maakt de huid strakker en egaler. De
VINOSCULPT LIFTENDE & VERSTEVIGENDE LICHAAMSBALSEM is een verstevigende crème voor het hele lichaam met een formule die bestaat uit een uniek verstevigende & krachtige combinatie van iris met anti-oxidanten en polyfenolen uit druiven. We hebben ontdekt dat deze combinatie de huid voor 91% beschermt tegen glycatie van de collageenvezels en voor 44% tegen het afsterven van fibroblasten. Deze combinatie helpt de huid te verstevigen en zichtbaar egaler te maken. De crème heeft een romige textuur die de droge huid grondig voedt. De huid wordt zichtbaar strakker en uw figuur wordt slanker.
De BIOLOGISCHE DRAINERENDE THEE is vochtafdrijvend en ontgiftend en helpt gifstoffen en overtollig vocht af te drijven, ideaal voor een afslank- en reinigingsroutine.

Bij het Caudalie Verstevigend programma hoeft u geen dieet te volgen of te sporten.
Deze test is gedaan bij 21 vrouwen aan wie is gevraagd hun gewicht op peil te houden met een variatie van 3 kg.

Met het Verstevigend programma van Caudalie worden verbluffende resultaten behaald:
Na 28 dagen een maat kleiner**.
Stevigere huid: 87%**
Het Verstevigend programma van Caudalie helpt om een slanker figuur te krijgen: 82%**
Het Verstevigend programma van Caudalie is doeltreffend: 86%**

**Klinische studie, objectieve test, 28 dagen, 21 vrijwilligers.

De scrub is de eerste stap in de beauty routine van het Verstevigend programma en helpt om de huid steviger te maken. Het is een essentiële stap binnen het programma, omdat het zorgt voor een egale, zachte en gevoede huid, als voorbereiding op de verstevigende bestanddelen die in de volgende stappen van uw body routine worden aangebracht. Scrub met ronddraaiende masserende bewegingen om micro-circulatie te bevorderen en dode huidcellen te verwijderen.

* Klinische studie, tevredenheids%, 28 dagen, 21 vrijwilligers.
(2)Waar er installaties zijn. Uitgezonderd dopjes, die enkel in de Caudalie Boutique worden gerecycleerd dankzij onze samenwerking met Terracycle.

closeclose

ABONNEZ-VOUS​
À NOTRE NEWSLETTER​

Recevez les meilleurs conseils beauté, toutes nos nouveautés et des offres exclusives. ​

VOTRE OFFRE DE BIENVENUE :

-15%
sur votre prochaine commande

closeclose

FÉLICITATIONS
VOUS ÊTES INSCRIT(E)

Rendez-vous dans votre boîte email pour profiter de votre offre de bienvenue !

Bekijken Foto-tabel Lijst

1 product

1 product