Bekijken Foto-tabel Lijst

Tekenen van vermoeidheid bestrijden

De natuurlijke oplossing voor
de vermoeide huid

Vermoeide trekken, doffe teint, kringen... de huid onthult vaak als eerste tekenen van vermoeidheid die te wijten zijn aan ons gejaagd levensritme, stress, slaapgebrek of vervuiling.

Ontdek Vinergetic C+, de uniseks collectie met vitamine C+ voor de vermoeide huid, ideaal voor een frissere en stralende teint.

Bied je huid een boost met het Vinergetic C+ Serum

93% stelt een minder vermoeide huid vast (1)

Verrijkt met . Zo maakt het Serum de huid meteen voller en laat haar stralen, voor een fris en verkwikt gelaat.

Zonder parfum.
Alle huidtypen. Uniseks.

 

€ 42,20

Het geweldige actieve bestanddeel tegen vermoeidheid: vitamine C+

De laboratoria van Caudalie selecteerden één van de meest stabiele versies van vitamine C, voor een maximale doeltreffendheid.

Onze vitamine C is 100% natuurlijk en werd 4 keer gestabiliseerd om de doeltreffendheid op lange termijn integraal te behouden. Dit in tegenstelling tot klassieke vitamine C, L-ascorbinezuur, dat zijn kracht heel snel verliest na blootstelling aan licht, warmte of lucht. Het bewijs van de bewaarde doeltreffendheid? De formule verkleurt niet na een tijd.

De biobeschikbare formule trekt makkelijk in de huid om de antioxiderende krachten vrij te geven en de huid meer te laten stralen.

De Vinergetic C+ routine in 4 stappen

Ontdek de 4 essentiële stappen voor een fris gelaat dat opnieuw blaakt van energie.

Vinergetic SerumVinergetic Serum

Laten stralen en voller maken Serum Vitamine C Anti-vermoeidheid € 42,20

KOPEN
Vinergetic 3-in-1Vinergetic 3-in-1

Laten stralen en hydrateren 3-in-1 Vitamine C Anti-Vermoeidheid Verzorging€ 37,80

KOPEN
Vinergetic C+ EyeVinergetic C+ Eye

Kringen verminderen Anti-vermoeidheid Oogverzorging€ 31,70

KOPEN
Vinergetic Night Oil DetoxVinergetic Night Oil Detox

Regenereren Detox Nachtolie € 35,20

KOPEN

Maak je routine compleet,
2x per week

Vinergetic C+ Detox MaskVinergetic C+ Detox Mask

De poriën in 10 min. hersluiten Instant Detox Masker € 23,80

KOPEN

Cleane en natuurlijke
formules

Zuivere & natuurlijke formules

95 VEGAN

ZERO

Ecologisch ontworpen verpakkingen

heart

Alle verpakkingen van de Vinergetic C+ collectie zijn 100% recycleerbaar (uitgezonderd pompjes en dopjes) (2)

Door geen plastic dopjes meer te gebruiken voor het serum hebben we ons gebruik van virgin plastic met 0,2 ton kunnen terugschroeven.

Door geen kartonnen verpakking meer aan de buitenkant voor de Detox Nachtolie te gebruiken, hebben we ons gebruik van papier met 1,24 ton kunnen verminderen.

Door voor de Detox Nachtolie 43% gerecycleerd glas te gebruiken, hebben we ons gebruik van glas met 2,9 ton kunnen verminderen(3).

De Vinergetic C+ SPA oplossing

EEN HUID BOORDEVOL VITAMINES

Deze antioxiderende verzorging voor de vermoeide huid bestrijdt een doffe teint, voor een fris en stralend gelaat.

€ 95,00

VERZORGING RESERVEREN

Alles weten over een
lvermoeide huid

Ontdek de geheimen van vitamine C of hoe de beste Caudalie producten te kiezen om je huid nieuw leven in te blazen en haar te beschermen tegen aanvallen van buitenaf.

Bind de strijd aan met tekenen van vermoeidheid dankzij Vinergetic C+!

⌄

Nee, Vinergetic C+ is het eerste gamma zonder parfum van Caudalie.

Ja, Vinergetic C+ is er voor iedereen dankzij zijn werking tegen vermoeidheid.

Het Vinergetic C+ gamma werkt in de eerste plaats tegen vermoeidheid. Het bestrijdt de eerste uitdrogingsrimpels en een doffe teint. Als je rimpels hebt, raden wij je de verstevigende Resveratrol-Lift collectie aan, en voor diepere rimpels de Premier Cru.

Ja, het Serum en de 3-in-1 Vinergetic C+ verzorging werden als niet-fotosensibiliserend getest en kunnen dus ‘ochtends en 's avonds worden aangebracht. Wij raden niettemin aan een zonnecrème te gebruiken om je tegen uv-stralen te beschermen.

Vinergetic C+ is geschikt voor de meeste huidtypen. Het werd niet getest op de gevoelige huid. Als je huid de neiging heeft snel te reageren, raden wij je aan dit te testen op een klein stukje van het gelaat om na te gaan of je huid niet overreageert.

Ja, behalve de Detox Nachtolie en het Vinergetic C+ Instant Detox Masker; die bevatten essentiële oliën.

Vitamine C wordt in cosmetica vaak gebruikt omwille van zijn antioxiderende en oplichtende werking. In Vinergetic C+ gebruikt Caudalie dit in combinatie met onze 100% antioxiderende polyfenolen om de doffe teint te laten stralen.

Vitamine C is een onstabiele molecule: gevoelig aan temperatuursverschillen, uv-stralen, zuurstof en de pH. Wanneer ze niet is gestabiliseerd, verliest ze haar doeltreffendheid. Daarom koos Caudalie ervoor een sterk gestabiliseerde vitamine C van topkwaliteit te gebruiken. Onze vitamine C+ werd 4 keer gestabiliseerd door 4 veresteringen en is perfect stabiel tijdens de volledige levensduur van het product. Het bewijs? De formule verkleurt niet na een tijd. De biobeschikbare formule geeft zuivere vitamine C vrij en is doeltreffend bij contact met de huid.

Ja. Volgens het soort vitamine C dat wordt gebruikt en de dosering, kunnen er reacties optreden. Onze vitamine C in de Vinergetic C+ producten is echter perfect gedoseerd om het risico op irritatie te beperken.

Dankzij de complementariteit van de producten uit het Vinergetic C+ gamma kunnen we inspelen op verschillende facetten van de vermoeide huid. Het serum bestrijdt een doffe teint, de 3-in-1 verzorging beschermt tegen vervuiling, de oogverzorging vermindert kringen, de Olie revitaliseert de huid en het Masker voegt een detox effect toe aan je routine, laat de huid stralen en hersluit de poriën.

De resultaten zijn zichtbaar vanaf de eerste toepassing.

Neen. Elk product heeft een eigen werking. Wanneer ze echter in een complete routine worden gebruikt, is het effect maximaal.

(1) Klinisch onderzoek, tevredenheids%, 44 vrijwilligers, 28 dagen.
(2) Waar er recyclage inzamelpunten zijn. Uitgezonderd pompjes en dopjes uit verschillende materialen, die enkel in de Caudalie Boutique worden gerecycleerd dankzij onze samenwerking met Terracycle.
(3)Uitgezonderd het pipet.

Wij vinden geen producten die overeenkomen met uw selectie