Bekijken Foto-tabel Lijst

Les Eaux Fraîches Caudalie

 

Eaux Fraîches
Caudalie

De Eaux Fraîches, een succesproduct van Caudalie, zijn geïnspireerd op de passie van Mathilde Thomas om geuren te creëren die natuurlijk en toch toegeeflijk zijn.

Stap binnen in de wereld van onze iconische sensuele, verslavende en mysterieuze Eau Fraîche Thé des Vignes.

#ThédesVignes

Thé des Vignes is het sensueelste Eau Fraîche.

Een subtiele mix van bloemige en betoverende noten. De frisse en kruidige topnoten van gember gaan harmonieus samen met de zachte bloemige geur van neroli en de verfijndheid van muskus.

100% plantaardige graanalcohol
Zonder kunstmatige kleurstoffen.

€ 26,40

GEMBER

Een frisse, citroenachtige en kruidige noot.

NEROLI

Een zachte en kalmerende noot van oranjebloesem.

WITTE MUSKUS

Une note douce, réconfortante et onctueuse.

De inspiratie

Het sensuele moment in de vooravond, wanneer de zonnestralen een teder en muskusachtig poeder leggen over de wijnranken.

Mathilde Thomas

De sensuele noten van het Eau Fraîche Thé des Vignes lieten zich inspireren door Mathilde Thomas en werden speciaal gecreëerd voor Caudalie door de grote meester-parfumeur Jacques Cavalier.

Welke Eau Fraîche
ben jij?

Elke Eau Fraîche van Caudalie, gecreërd door een grote parfumeur, neemt je mee door alle geuren van de wijngaard.
Laat je verleiden door één van onze 5 geuren en weerspiegel je persoonlijkheid.

 

Alles weten over
de Eaux Fraîches

Ontdek alles wat je moet weten over onze collectie Eau Fraiches !

⌄

Er bestaan verschillende soorten parfum waarvan de intensiteit varieert naar gelang de concentratie: parfumextract, eau de parfum, eau de toilette, eau de cologne en eau fraîche. Het eau fraîche is minder geconcentreerd dan een eau de toilette. Het onderscheidt zich door zijn frisheid en lichtheid, waardoor het een parfum wordt dat je de hele dag en het hele jaar door kunt dragen, zelfs in de zomer.

Nee, wij voegen geen kleurstoffen toe aan onze Eaux Fraîches. Je kunt ze dus op je kledij verstuiven zonder risico op vlekken.

Ja, onze Eaux Fraîches zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

Nee, het is niet aan te raden om meteen in de zon te gaan nadat je het Eau Fraîche Eau des Vignes op de huid hebt verstoven, omdat het alcohol en essentiële oliën bevat die fotosensibiliserend kunnen zijn.

Nee, het Eau Fraîche Fleur de Vigne heeft geen houdbaarheidsdatum. Echter om het in de beste omstandigheden te bewaren, raden wij je aan het koel en droog te bewaren.

(1 )Waar er installaties zijn. Uitgezonderd pompjes en dopjes uit verschillende materialen, die enkel in de Caudalie Boutique worden gerecycleerd dankzij onze samenwerking met Terracycle.

Wij vinden geen producten die overeenkomen met uw selectie