Rose de Vigne trio

Sticker

Rose de Vigne trio

Set
€ 26,40
20 mycaudalie-punten MyCaudalie Program Help
X

MYCAUDALIE

Elke aankoop levert u getrouwheidspunten op.

100 punten = 1 100 punten = 1

Het MYCAUDALIE getrouwheidsprogramma beloont u met exclusieve cadeaus (producten in verkoopformaat en andere verrassingen!)

Ontdek alle cadeaus waarop u recht heeft in uw account!

€ 26,40

Deze limited edition set bevat:

Eau Fraîche Rose de Vigne 50 ml: Verwen jezelf met de frisse geur van rozen uit de wijngaard, met een parfum van pittige rabarbertoetsen.

+ 2 cadeaus in reisformaat:

Eau Fraîche Rose de Vigne Roll-on 10 mL: Meeneemformaat om op elk moment een wolkje parfum aan te brengen op de pols of achter je oor. 

Douchegel Rose de Vigne 50 mL: De Douchegel Rose de Vigne zonder zeep werd geformuleerd met 96% ingrediënten van natuurlijke oorsprong, reinigt de huid mild en laat een subtiele geur achter.

Milieuvriendelijk engagement. Deze set heeft een milieuvriendelijk ontwerp, bevat zero plastic en is 100% recycleerbaar.* Het werd gemaakt met papier uit duurzaam beheerde bossen en gedrukt met plantaardige inkt. En zoals alle producten van Caudalie werden de producten in deze set geformuleerd zonder parabenen, fenoxyethanol, natriumlaurylethersulfaat, ftalaten, minerale oliën, PEG, silicone en dierlijke ingrediënten.

Beoordeling

Schrijf de eerste mening over dit product!

Be the first to write a review on this list

Geen mening

0%

0 beoordeling
Een mening schrijven
Je waardering:

* Verplichte velden

FAQ

content