DE OPLOSSING
ANTI-RIMPELS & STEVIGHEID

Bekijken Foto-tabel Lijst

Vanaf de leeftijd van 40 jaar gaan de gezichtscontouren vaak wat verzakken en gaan de trekken verslappen, waardoor het gezicht er vermoeider uitziet.

Resveratrol [Lift] kan hier iets aan doen.

Resveratrol[Lift] dag/nacht Set

BEPERKT AANBOD:

DE STEVIGHEIDSROUTINE

Een complete routine in 4 stappen die het gezicht dag na dag lift en voller maakt.

Deze tegelijk doeltreffende en glamour routine werkt in twee fasen: onmiddellijk resultaat dankzij een strakmakend effect, vervolgens dag na dag door een herstuctrurering van de opperhuid.

Ik herteken de contouren van mijn gezicht
Verstevigende Serum

52,80 €

ONTDEK
caudalie-resveratrol-lift-creme

Ik voed en verstevig mijn huid overdag
Verstevigende Kasjmiercrème 50ml

45,90 €

ONTDEK
caudalie-resveratrol-lift-vloeibare

Ik hydrateer en verstevig mijn huid overdag
Liftende Crème FPS20

43,10 €

ONTDEK
caudalie-resveratrol-lift-creme-nacht

Ik ontkreuk en regenereer mijn huid ‘s nachts
Crème Nachtthee

45,90 €

ONTDEK
caudalie-resveratrol-lift-creme-oog

Ik richt me op mijn oogcontour
Liftende Oogbalsem

40,50 €

ONTDEK

Ik herteken de contouren van mijn gezicht
Verstevigende Serum

52,80 €

ONTDEK
caudalie-resveratrol-lift-creme-nacht

Ik ontkreuk en regenereer mijn huid ‘s nachts
Crème Nachtthee

45,90 €

ONTDEK
caudalie-resveratrol-lift-creme-oog

Ik richt me op mijn oogcontour
Liftende Oogbalsem

40,50 €

ONTDEK

AANBRENGEN

Enkele eenvoudige handelingen voor nog grotere doeltreffendheid.


HET STER-BESTANDDEEL
ANTI-RIMPELS & STEVIGHEID

Patent Caudalie x Harvard University(4)

Verdrievoudigt de natuurlijke productie van hyaluronzuur van de huid(5).

Resvératrol uit wijnranken

Resvératrol uit wijnranken
Antirimpel + Verstevigend

+

Hyaluronzuur

Hyaluronzuur
Maakt de huid voller + Hydraterend

Caudalie is het eerste cosmeticamerk dat de geweldige anti-aging-krachten van Resveratrol ontdekte, een natuurlijke molecule afkomstig uit de wijnrank.

Caudalie en Dr. David Sinclair, professor genetica in Harvard, deponeren samen het octrooi van de combinatie van Resveratrol en hyaluronzuur.

Meer informatie


DE EXPERTSALLES OVER STEVIGHEID

Rond de veertig komen we geleidelijk op een leeftijd waar alles wat vervaagt. Onze huid verandert: minder scherpe contouren, de trekken verslappen, de huid is minder veerkrachtig, minder elastisch…

Alle antwoorden op uw vragen.

flèche flèche
Op welke leeftijd moet ik een anti-aging crème beginnen te gebruiken?

Er is geen precieze leeftijd om met een anti-aging verzorging te starten. Vanaf de leeftijd van 20 jaar raden wij u aan om een antioxiderende en hydraterende verzorging te gebruiken, zoals het Vinosource gamma.
Vanaf de eerste tekenen van veroudering (lijntjes rond de ooghoek) raden wij u aan he Vine[Activ] gamma te gebruiken om de eerste rimpeltjes en een doffe teint te voorkomen en te corrigeren.
Wanneer u voelt dat uw huid minder stevig wordt en dat de ovale gelaatsvorm lichtjes verzakt, raden wij u aan het Resveratrol [Lift] gamma te gebruiken.
Als u tot slot alle tekenen van veroudering; rimpels, een verminderde stevigheid en vlekken wil aanpakken, dan is het Premier Cru gamma iets voor u.

Waarvoor dient een serum?

Door voor uw dag- en/of nachtcrème een serum aan te brengen, kunt u de doeltreffendheid van deze crèmes een boost geven. De serums van Caudalie bevatten een hoge concentratie aan actieve bestanddelen en kunnen elke dag, ochtend en avond worden gebruikt. De textuur van een serum is fijner en wordt sneller opgenomen door de huid. Deze verzorging staat borg voor een optimale doeltreffendheid en sneller zichtbare resultaten.

Hoelang duurt het voor u de eerste resultaten ziet?

De resultaten variëren van persoon tot persoon en volgens de gebruiksfrequentie. Na 4 weken gebruik zijn de resultaten zichtbaar. Wanneer u een serum aanbrengt onder uw dag- en nachtcrème, zult u nog sneller resultaten zien. Vanaf 7 dagen gebruik van het Resveratrol[Lift] Serum, stelde 80% van de vrouwen vast dat hun huid voller was*.

* Gebruikerstest, tevredenheidspercentage, 100 vrouwen, 30 dagen.
Kan een doeltreffende anti-aging verzorging natuurlijk zijn?

De natuur zit boordevol actieve bestanddelen die goed zijn voor onze huid. Bij Caudalie geven we de voorkeur aan natuurlijke actieve bestanddelen die onze huid en het milieu respecteren.

Kan ik mijn antirimpelverzorging overal op het gezicht aanbrengen?

Uw antirimpelverzorging mag aangebracht worden op het hele gezicht en niet te vergeten op de hals en het decolleté. Vermijd echter de oogcontour, een bijzonder gevoelige zone die een aangepaste verzorging nodig heeft. De Oogverzorgingen ontdekken.

Mag ik mijn dagcrème ‘s nachts gebruiken?

Uw huid heeft overdag niet dezelfde noden als ‘s nachts. Overdag moet de huid worden beschermd tegen aanvallen van buitenaf. s’ Nachts gaat de huid zich regenereren en kan ze werkzame stoffen dus beter absorberen. Daarom verdient het de voorkeur om verschillende verzorgingen te gebruiken voor overdag en ‘s nachts.

Zijn uw anti-aging verzorgingen ook geschikt voor de gevoelige huid?

Voor de gevoelige huid is het essentieel om aangepaste formules te gebruiken. Al onze producten voor het gezicht worden onder dermatologische controle getest door onafhankelijke laboratoria. Indien uw huid echter zeer gevoelig is, raden wij u aan uw dermatoloog te raadplegen voor elk gebruik.

Wat zijn de beste routines om de veroudering van de huid te vertragen?

Oxidatie is verantwoordelijk voor 80% van de huidveroudering. Het is dus essentieel om uw huid te beschermen tegen vrije radicalen (ten gevolge van milieuvervuiling, UV...) die verantwoordelijk zijn voor deze oxidatie.
Hiervoor bestaan essentiële schoonheidsroutines: een goede reiniging, ‘s morgen en ‘s avonds, om onzuiverheden te verwijderen, een antioxiderende bescherming overdag om zich te beschermen en een regenererende nachtcrème. Een gezonde en evenwichtige voeding, rijk aan fruit en groenten, evenals regelmatige lichaamsbeweging, hebben ook een antioxiderende werking op het lichaam en de huid.

Vindt u het antwoord op uw vraag niet?

Onze experts staan tot uw dienst

 EEN VRAAG STELLEN

Spa

Ontdek de Verzorging Spa Resveratrol [Lift],
speciaal ontworpen voor de slappe huid.

Naturality

Zoals altijd bij Caudalie,
voldoet elke formule aan een zeer strikt charter en biedt zij bestanddelen van natuurlijke oorsprong.