Het natuurlijke afslankgamma

Sticker

Het natuurlijke afslankgamma

84,50 €
84,50 €
Dit product zoeken in een verkooppunt
65 mycaudalie-punten
Alle huidtypen
Dag en nacht

Deze feel good routine van 4 stappen liet zich inspireren door de professionele verzorging uit onze Vinotherapie Spa en werkt doeltreffend om uw lichaam opnieuw vorm te geven en de huid zichtbaar te verstevigen.

1. Scrubben
De Crushed Cabernet Scrub (150g) is de iconische verzorging uit de Vinotherapie Spa van Caudalie. De druivenpitten en 6 drainerende essentiële oliën in de verzorging maken de huid glad en zijdezacht en bereiden haar voor op de afslankende verzorging.

2. Verstevigt
De Vinosculpt Liftende & Verstevigende Lichaamsbalsem (250ml) is het nieuwe natuurlijke afslankproduct van Caudalie. Een verstevigende oplossing voor 4 zones, die u ‘s morgens aanbrengt om de huid doeltreffend te verstevigen.

3. Tonifiëren
Deze droge olie tonifieert en sublimeert de huid. Een doeltreffend Concentraat om Af te Slanken (75ml) dat uw figuur opnieuw vorm geeft, sinaasappelhuid vermindert en de drainage activeert. Breng aan op een vochtige huid, masseer van onderen naar boven in op de gewenste zones met cirkelvormige bewegingen.

4. Draineren
De bio drainerende en door Ecocert gecertificeerde Kruidenthee (30g) werd exclusief ontwikkeld voor de theesalons in de Vinotherapie Spa en helpen u efficiënt af te slanken omdat ze de afvoer van water en toxines bevorderen.

Voordelen

  • Maakt de huid glad en zacht
  • Verstevigt en tonifieert
  • Draineren
  • Sublimeert uw figuur

Formule:

En, zoals alle producten van Caudalie, werd deze afslankende routine geformuleerd zonder parabenen, fenoxyethanol, ftalaten, minerale oliën, ingrediënten van dierlijke oorsprong.

“Laten we samen iets teruggeven geven aan de aarde in ruil voor wat ze ons elke dag schenkt.” Mathilde Thomas, Oprichtster van Caudalie & Ambassadrice 1% for the Planet

*Klinisch onderzoek, objectieve test, 28 dagen, 21 vrijwilligers.

1. Twee keer per week op een vochtige huid: Verwarm de Crushed Cabernet scrub in uw handen en masseer het hele lichaam van onderen naar boven met cirkelvormige bewegingen tot de suiker volledig is gesmolten. Daarna afspoelen.

2. Breng de Vinosculpt Liftende & Verstevigende Lichaamsbalsem ‘s ochtends aan op een schone en droge huid. Masseer in met cirkelvormige bewegingen op de armen, buste, buik en billen tot het product volledig is ingetrokken.

3. Na het bad of de douche giet u een afgemeten hoeveelheid Concentraat om Af te Slanken in de handen en verwarmt u het met de handen, zodat het nog sneller in de huid intrekt. Inmasseren met draaiende bewegingen van onder naar boven. De weerbarstige zones extra behandelen.

4. Een Biologische Drainerende Kruidenthee zakje gedurende 5 minuten in een tas heet water laten trekken of 3 zakjes in 1,5 liter water, ook koud. Opdrinken gedurende de dag.

Schoonheidsroutine
U ZULT OOK HOUDEN VAN…
Beoordeling

Filteren op:

Gemiddelde klantwaardering

100%

1 beoordeling
Een mening schrijven
Je waardering:

* Verplichte velden

FAQ

content