Fleur de Vigne trio

Sticker

Fleur de Vigne trio

Set
€ 26,40
20 mycaudalie-punten MyCaudalie Program Help
X

MYCAUDALIE

Elke aankoop levert u getrouwheidspunten op.

100 punten = 1 100 punten = 1

Het MYCAUDALIE getrouwheidsprogramma beloont u met exclusieve cadeaus (producten in verkoopformaat en andere verrassingen!)

Ontdek alle cadeaus waarop u recht heeft in uw account!

€ 26,40

Deze limited edition set bevat:

Eau Fraîche Fleur de Vigne 50 mL: Laat je verleiden door dit lichte eau fraîche met dynamische noten van pompelmoes, mandarijn en ceder.

+ 2 cadeaus in reisformaat:

Eau Fraîche Fleur de Vigne Roll-on 10 mL: Meeneemformaat om op elk moment een wolkje parfum aan te brengen op de pols of achter je oor.

Douchegel Fleur de Vigne 50 mL: De Douchegel Fleur de Vigne zonder zeep werd geformuleerd met 95% ingrediënten van natuurlijke oorsprong, reinigt de huid mild en laat een subtiele geur achter.

Wist je dit? De fleur de vigne is een vluchtige bloem die slechts enkele dagen in juni bloeit en 110 dagen later de oogst inluidt.

Milieuvriendelijk engagement: deze set heeft een milieuvriendelijk ontwerp, bevat zero plastic en is 100% recycleerbaar.* Het werd gemaakt met papier uit duurzaam beheerde bossen en gedrukt met plantaardige inkt. En zoals alle producten van Caudalie werden de producten in deze set geformuleerd zonder parabenen, fenoxyethanol, natriumlaurylethersulfaat, ftalaten, minerale oliën, PEG, silicone en dierlijke ingrediënten.

Schoonheidsroutine
U ZULT OOK HOUDEN VAN…
Beoordeling

Schrijf de eerste mening over dit product!

Be the first to write a review on this list

Geen mening

0%

0 beoordeling
Een mening schrijven
Je waardering:

* Verplichte velden

FAQ

content