Nieuw

Eau Fraîche Fleur de Vigne

Sticker
Nieuw

Eau Fraîche Fleur de Vigne

50 ml
€ 26,40
40 mycaudalie-punten MyCaudalie Program Help
X

MYCAUDALIE

Elke aankoop levert u getrouwheidspunten op.

100 punten = 1 100 punten = 1

Het MYCAUDALIE getrouwheidsprogramma beloont u met exclusieve cadeaus (producten in verkoopformaat en andere verrassingen!)

Ontdek alle cadeaus waarop u recht heeft in uw account!

€ 26,40
Het aanbod ‘Verdubbel uw punten’ werd toegepast!
Huidtype : Alle huidtypen
Nodig : Parfum
Hoofdingrediënten : Pompelmoes, Mandarijn, Ceder
Textuur : Water
Use : Op elk moment van de dag

Wat is dit? Het Eau Fraîche Fleur de Vigne is een fris en licht reukwater met stimulerende noten van pompelmoes, mandarijn en ceder. De geurt doet denken aan de vroege ochtendbloei van deze licht geurende bloem. Het is een erg begeerde bloem waar mensen naar verlangen en die gevierd wordt als voorbode van een buitengewoon wijnjaar.
Formule:
 • Vegan
 • 94% natuurlijke ingrediënten
 • Zonder kunstmatige kleurstoffen
Wist u dit? Elke Eau Fraîche van Caudalie liet zich inspireren door Mathilde Thomas en doet ons denken aan de schoonheid en het gevoel van een zinnenprikkelende wandeling door de wijngaard. Fleur de Vigne werd speciaal gecreëerd door meester-parfumeur Anne Flipo en verspreidt de vluchtige geur van de fleur de vigne die in juni in de wijngaard in bloei staat, 110 dagen voor de oogst.
Ecologisch verantwoord engagement :
100%* recycleerbare verpakkingen op basis van gerecycleerd glas en plastic, beter voor de planeet*.
Lees verder Verminderen
94% 100_PLASTIC_COLLECT

Onze ingrediënten

+
-
 • Pompelmoes : Zurig, sprankelend en fruitig.
 • Mandarijn : Citrusachtig, citroenfris en groen.
 • Ceder : Warm, houtachtig.

Volledige lijst van ingrediënten : ALCOHOL DENAT., AQUA/WATER/EAU, LIMONENE, HYDROXYCITRONELLAL, LINALOOL, CITRAL, PARFUM (FRAGRANCE), GERANIOL, CITRONELLOL.(212/006)

De Caudalie no-list :

 • Clean voor de huid: Zonder Parabenen, Fenoxyethanol, Ftalaten, Triclosan, Triclocarban, BHA, Teer, 1,4-Dioxaan, Formaldehyde en formaldehyde-afgevende conserveermiddelen (quaternium-15, DMDM-hydantoïne, imidazolidinylureum, diazolidinylureum, polyoxymethyleenureum, natriumhydroxymethylglycinaat, 2-bromo-2-nitropropane-1,3-diol, glyoxal, methenamine, 5-bromo-5-nitro-1,3-dioxaan, nitropropaan-1, formaline, methanal, methylaldehyde, methyleenoxide, paraformaldehyde), Bisfenol A (BPS), ethylacrylaat, tetrahydrofurfuryl methacrylaat, trimethylolpropaantrimethylacrylaat, zwarte koolstof, lood, loodacetaat, kwik en derivaten (thimerosal), tolueen, acrylamide, broomstyreen, styreen en styreenoxide, nitromuskussen.
 • Hoge tolerantie: Zonder Sulfaten (Natriumlaurethsulfaat, Ammoniumlaurylsulfaat), Chloorfenesine, Resorcinol & 2-methylresorcinol, Retinylpalmitaat, Hydrochinon, Glycolethers (waaronder butoxyethanol, 2-methoxyethanol, dipropyleenglycol), Benzalkoniumchloride, MIT (methylisothiazolinon), MCITazoline (methylchloor), ethanolamines (monoethanolamine: MEA, tri-ethanolamine: TEA, di-ethanolamine: DEA, cocamide DEA, cocamide MEA, DEA-cetylfosfaat, DEA oleth-3-fosfaat, lauramide DEA, linoeamide MEA, myristamide DEA, oleamide DEA, stearamide MEA, TEA-laurylsulfaat, MIPA, DEA styreen/acrylaten/DVB-copolymeer), O-fenylfenol en zouten, aminomethylpropanol, PEG*, kaliumhydroxide, polyaminopropylbiguanide, ethylmethacrylaat, butylmethacrylaat, hydroxypropylmethacrylaat.
 • Clean voor de planeet: Zonder Nylon, EDTA, Trinatrium NTA, Cyclotetrasiloxaan, Siliconen, Behentrimoniumchloride, microplastic bolletjes exfolianten, Octinoxaat, Octocrileen, Benzofenonen (waaronder oxybenzone), methylmethacrylaat, polyacrylamide, natriumstyreen/acrylaten/divinylbenzeen-copolymeer.
  Zonder Minerale oliën (Petrolatum, Vaseline, Paraffine, Isoparaffine C10-11, Isododecaan, Isohexadecaan, gehydrogeneerd* Polyisobuteen, synthetische Wassen, Ceresine, Ozoceriet).
  Zonder Hyaluronzuur van kip/rund, Varkenscollageen, Haaiensqualaan, Runderelastine, Schapenlanoline, Cochenille, Keratine.

*Verwijderd uit alle formules tegen 2023.

Applicatie advies

+
-

Verstuif het Eau Fraîche Fleur de Vigne op elk moment van de dag op je huid of kledij.

Het advies van de Vinotherapeute:
Om de geur van Fleur de Vigne langer te behouden, breng je na het douchen de Douchegel Fleur de Vigne aan en verstuif je daarna het Eau Fraîche op de warme plekjes van het lichaam: polsen, ellebogen, hals. Voor nog meer intensiteit verstuif je het Eau Fraîche Fleur de Vigne op je kledij voor je naar buiten gaat.

Veelgestelde vragen

+
-

1. Wat is het verschil tussen een Eau Fraîche en een Eau de parfum?

Er bestaan verschillende soorten parfum waarvan de intensiteit varieert naar gelang van de concentratie: parfumextract, eau de parfum, eau de toilette, eau de cologne en eau fraîche. Het eau fraîche is minder geconcentreerd dan een eau de toilette. Het onderscheidt zich door zijn frisheid en lichtheid, waardoor het een parfum wordt dat je de hele dag en het hele jaar door kunt dragen, zelfs in de zomer.

2. Maken de Eaux Fraîches vlekken op kledij?

Nee, wij voegen geen kleurstoffen toe aan onze Eaux Fraîches. Je kunt ze dus op je kledij verstuiven zonder risico op vlekken.

3. Bestaan er andere Eaux Fraîches van Caudalie?

Ja, er bestaat een uitgebreide collectie Eaux Fraîches met voor elk wat wils: Thé des Vignes, Fleur de Vigne, Eau des Vignes, Rose de Vigne en Soleil des Vignes. Ga naar je boutique of apotheek en test ze.

4. Is het Eau Fraîche Fleur de Vigne geschikt voor mannen?

Ja, onze Eaux Fraîches zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

5. Mag ik in de zon gaan nadat ik het Eau Fraîche Fleur de Vigne op mijn huid heb verstoven?

Nee, het is niet aan te raden om meteen in de zon te gaan nadat je het Eau Fraîche Fleur de Vigne op de huid hebt verstoven, omdat het alcohol en essentiële oliën bevat die fotosensibiliserend kunnen zijn.