CAUDALIE Gratis herbruikbare make-up remover pads met de code COTTON

Tasje voor een weekendje weg
Alle must-haves voor het weekend in een mooi tasje

Micellair 30ml + Sorbetcrème 15ml + Shampoo 30ml + Douchegel Thé des Vignes 30ml + Lichaamsverzorging 30ml

Tasje voor een weekendje weg
Alle must-haves voor het weekend in een mooi tasje

12,10 €
Niet op voorraad

Micellair 30ml + Sorbetcrème 15ml + Shampoo 30ml + Douchegel Thé des Vignes 30ml + Lichaamsverzorging 30ml

Dit product zoeken in een verkooppunt
10 mycaudalie-punten

Met dit tasje voel je je thuis, waar je ook bent. Je routine verloopt makkelijk, snel, doeltreffend en is compleet dankzij de vijf reisformaten die je overal met je meeneemt.
De Shampoo, de Douchegel en het Micellair Water reinigen de huid en het lichaam in alle zachtheid. De Sorbetcrème en de Voedende Balsem hydrateren de huid diepgaand.

Dit tasje bevat:

Micellair Reinigingswater 30ml: 98% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Verwijdert make-up in één enkel gebaar en kalmeert de gevoelige huid. Perfect om je op te frissen in het vliegtuig, voor een zachte, comfortabel aanvoelende huid.

Hydraterende Sorbetcrème 15ml: 98% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Door het boosten van de hydratatiemechanismen van de huid, wordt deze meteen gekalmeerd.

Zachte Verzorgende Shampoo 30ml: Druivenazijn en druivenpitextract maken het haar licht en laten het stralen en glanzen. De uiterst zachte plantaardige wasbasis respecteert de hoofdhuid en maakt ontwarren makkelijker.

Douchegel Thé des Vignes 30ml: 96% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Zonder zeep, zonder parabenen, respecteert de fysiologische pH van de huid. De sensuele geur parfumeert de huid lichtjes. Zo neem je je favoriete parfum mee naar het andere eind van de wereld.

Voedende Lichaamsverzorging 30ml: 98% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. De frisse en lichte textuur trekt snel in zonder dat het vettig aanvoelt. Voor een zachte en stralende huid.

Voordelen

  • Boost de hydratatiemechanismen van de huid opnieuw
  • Herstelt de vochtreserves
  • Voor een soepele huid die comfortabel aanvoelt

Formule:

Dit tasje kreeg een milieuvriendelijk ontwerp en werd gemaakt uit gerecycleerd katoen. Het netje is van gerecycleerd plastic en de houder uit karton!

Zoals bij alle producten van Caudalie werden er geen parabenen, fenoxyethanol, ftalaten, minerale oliën of ingrediënten van dierlijke oorsprong gebruikt in uw tasje.

Laten we samen iets teruggeven aan de aarde in ruil voor wat ze ons elke dag schenkt.” Mathilde Thomas, Oprichtster van Caudalie & Ambassadrice 1% for the Planet - 1 TASJE GEKOCHT = 1 BOOM GEPLANT

Onze activiteiten wereldwijd

Schoonheidsroutine
Beoordeling

Schrijf de eerste mening over dit product!

Schrijf de eerste mening over dit product!

Geen mening

0%

0 beoordeling
Een mening schrijven
Je waardering:

* Verplichte velden

FAQ

content